MSI Vector 16 laptop için soğutucu stant önerisi

Mustafa SALINAN

Hectopat
RAM
16 Gb 5600mhz
Ekran kartı
Rtx 4080 Laptop Gpu
İşlemci
I7 13700HX
MSI Vector 16hxa13hvg (i7 13700HX & RTX 4080) laptop için soğutucu stant almayı düşünüyorum. Bilgisayar yük altında 100 derecelere kadar çıkıyor. Amazon'dan 120TL'ye aldığım bir stant var ama standın laptopa koyduğum kolları tam fanların altında kalıyor hazır yazada gelirken bir termal bakım yaptırıp daha da iyi bir stant almayı düşünüyorum. Bütçe olarak 3000TL civarı uygundur fanlı veya fansız önerilerinizi bekliyorum dostlar.

Fanlı macuna gerek olacağını sanmam, altını tamamen açık tutup tabanını yeterli miktarda yükseltin yeter. Ayrıca bakım yaptırdığınızda macun yerine Helios veya PTM uygulatın. Bir macunun o işlemciyle kısa sürede pump-out olmama ihtimali çok az.

Son düzenleme:

Fanlı macuna gerek olacağını sanmam, altını tamamen açık tutup tabanını yeterli miktarda yükseltin yeter. Ayrıca bakım yaptırdığınızda macun yerine Helios veya PTM uygulatın. Bir macunun o işlemciyle kısa sürede pump-out olmama ihtimali çok az.

Çok teşekkür ederim hocam.

Bilgisayar marka/model farklı ama ben şuan Monster'ın Pusat notebook soğutucusunu kullanıyorum ve memnunum. Ama eğer başka bir soğutucu düşünüyorsanız hocam, alırken ısıyı dahi iletmesi için alüminyum materyel olmasına dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı