MSI Vector 16 laptopta işlemci çok ısınmaya başladı

Buyuk ihtimal oyledir ama macun degisme gibi basit bir islem icin o kadar vakit harcamaya gerek yok. Yarin sabah ilk is arayip bilgi alacagim size de iletirim ayrica teşekkürler Thermal Grizzly'yi alirim eger okeylerlerse.

Buyuk ihtimal oyledir ama macun degisme gibi basit bir islem icin o kadar vakit harcamaya gerek yok. Yarin sabah ilk is arayip bilgi alacagim size de iletirim ayrica teşekkürler Thermal Grizzly'yi alirim eger okeylerlerse.

İşlem basit basitte garanti dert etmiyorsaniz kendiniz yapın zaten mümkünsede thermal pad veya sıvı metal yapın hiç uğraştirmasin daha sizi. Kasada altta garanti etiketi var bende kasayi açtığın gibi garanti dışı kalıyor demişti geçtiğimiz aylarda MSI. İletirseniz çok memnun olurum forumda hiç yoktan 20 kişide var bu cihaz bugün olmasa da yarın ihtiyaçları olacaktir bu bilgiye.

Satmayi dusundugum icin suanlik garanti kapsaminda kalmasi cok daha iyi olur. Evet isine yarayan buradan bakar. Bir de sivi metal ne oluyor.

Satmayi dusundugum icin suanlik garanti kapsaminda kalmasi cok daha iyi olur. Evet isine yarayan buradan bakar. Bir de sivi metal ne oluyor.

Bende ayni şekil üniversite için almıştım bittiği gibi satılık satacağım zamanda bir 6 ay garantisi kalmış olacak muhtemelen o koz fiyatı çok oldurmeyecektir. Sıvı metal cıva gibi bir madde macundan daha etkili 15 derece kadar hissediliyor normalde bu tarz makineler için bu öneriliyor ama uygulanması riskli yanlış uygulanmasi kısa devreye sebep olabilir. ASUS ROG'lar fabrika çıkışlı sıvı metal mesela.

Eger riskliyse bu adamlara guvenmek çok da mantikli olmaz biz normal macundan devam edelim https://www.hepsiburada.com/thermal...eli-termal-macun-tg-ke-002-r-pm-HBC00004TADSH

Eger riskliyse bu adamlara guvenmek çok da mantikli olmaz biz normal macundan devam edelim https://www.hepsiburada.com/thermal...eli-termal-macun-tg-ke-002-r-pm-HBC00004TADSH

Zaten ürün orijinal olarak macunla geldiği için sıvı metale çevirmek garanti dışı bıraktığı hurafesi var muhtemelen doğrudur. Ama garanti dışı çıkmıyorsa servise uygulatmayı düşünüyordum bir aralar ama daha sonrasında temizlik için ben sıvı metali uygulayamayacagim için faz değişimli thermal padlere bakıyordum. Sonuç olarak normal macundan devam umarım servis harici macun alıp uygulamayı garanti dışı demezde çözeriz şu sorunu. Bu macunda illa sonunda pumpout olur ancak stok macun 2 aysa bu 6ay dayanır gibi düşünebiliriz.

Eh bosa dusunmusuz o kadar az once konustum kendileriyle sadece MSI'in verdigi termal macun ile yapiliyormus farkli bir şey ile yapildigi zaman garanti kapsamindan cikiyormus ve Ankara'da falan yerleri yokmus sadece istanbuldalar 1-2 gun suruyormus islemde size bir Yurtiçi Kargo kodu veriyorlar o kodla gonderiyorsunuz İstanbul'a.

Son düzenleme:
PTM7950 ya da muadili Thermalright heilos uygulayabilirseniz 2 yıla yakın ömrü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…