MSI Vector 16HX Type-C portundan şarj olmuyor

MSI destek yazdığımda bana evet Type-C desteği var 65-100W destekleyeceğini yazdılar öneri olarak da kendilerinin 100W şarj adaptörünü önerdi ancak TR de satışı yok sanırım. Bende forumdan bir arkadaşın konusunu gördüm konu aşağıda paylaştım orada GP68HX olan eski kasanın sadece 100W desteği olduğunu 16HX vhg olanın ise 65W ile de çalışır vaziyette şarj olduğunu yazmış. Konuda da kendisine yazmıştım 67W Xiaomi şarj aletim var denedim olmadı diye kendisi kullandığı 65W şarj aletinin linkini attı oradan aldım kendisi aslında geri dönüş sağlasa çözeceğim gibi :D

@erengore hocam sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında.

Konu: MSI GP68HX 13VH ile A13VH'nin Detaylı Farkları
BIOS'tan hızlı şarj açtınız mı?

BIOS'tan hızlı şarj açtınız mı?

Evet, gelismis BIOS acip butun sekmeleri gezdim bir secenekte Fast charge bulunuyordu onu sectim ancak yine olmadi. O menunun altinda dokunulmaz sekilde pd hakkinda bir şeyler yazıyordu ve altinda n/a yaziyordu. Şu an PC yanimda değil aksama BIOS'taki bahsettigim yerlerin SS atabilirim. Sizin baska oneriniz var mı sundab dolayi calismiyor gibi.

1730482361294.jpeg

Burada bir pd ayarları hakkında bilgi mevcut başka hiçbir yerde yok 4. sıradaki pd ps_on mode selection kısmı disabled orayla alakalı olabilir mi cihaz kapalıyken Type-C şarj oluyor açıkken olmuyor.

Son düzenleme:
Evet, gelismis BIOS acip butun sekmeleri gezdim bir secenekte Fast charge bulunuyordu onu sectim ancak yine olmadi. O menunun altinda dokunulmaz sekilde pd hakkinda bir şeyler yazıyordu ve altinda n/a yaziyordu. Şu an PC yanimda değil aksama BIOS'taki bahsettigim yerlerin SS atabilirim. Sizin baska oneriniz var mı sundab dolayi calismiyor gibi.

Eki Görüntüle 2342231

Burada bir pd ayarları hakkında bilgi mevcut başka hiçbir yerde yok 4. sıradaki pd ps_on mode selection kısmı disabled orayla alakalı olabilir mi cihaz kapalıyken Type-C şarj oluyor açıkken olmuyor.
Ana BIOS ekranında kapalıyken-açıkken, şarjda-pilde şarj olma ayarları var. Oradan ayarlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı