2'sinde de 6 ay peşin fiyatına taksit buldum hangisini almalıyım sizce? HP Omen duyduğuma göre fan sesi ve soğutma olarak çok başarılıymış ve ayrıca 500 nit parlaklık var öbürü 350 nit, HP QHD 240 Hz MSI Full HD ekran 144Hz ve batarya konusunda da Omen daha başarılı. Ama ekran kartı ve marka olarak MSI olması kafamı karıştırıyor sizce ne almalıyım. Bütçem en fazla bu kadar bunun dışında varsa laptop önerebilirsiniz? Üniversite öğrencisiyim yurtta kalacağım ona göre değerlendirebilirsiniz. Bir de HP ön siparişte daha sonra fiyatı düşer mi bir ay falan beklemeli miyim yoksa alayim mi?
Vector cihazlar Omen cihazlara göre soğutmada daha başarılı, Omen Max serisi rakiplerine göre soğutma olarak daha kötü cihazlar. Vector cihaz donanım olarak daha iyi, HP cihaz ise 2K ekran ve panel olarak daha başarılı. 5070 Ti için 1080p FHD+ ekran fazla overkill olmuş, ekrana önem veren biriyseniz HP Omen cihaz tercih edilebilir. HP Omen cihaz yerine başka alternatif;
Vector cihazlar Omen cihazlara göre soğutmada daha başarılı, Omen Max serisi rakiplerine göre soğutma olarak daha kötü cihazlar. Vector cihaz donanım olarak daha iyi, HP cihaz ise 2K ekran ve panel olarak daha başarılı. 5070 Ti için 1080p FHD+ ekran fazla overkill olmuş, ekrana önem veren biriyseniz HP Omen cihaz tercih edilebilir. HP Omen cihaz yerine başka alternatif;
Biraz araştırınca HP Omen hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüm korktum almaya. ASUS ROG STRIX G16 5070 Ti AMD R9-8940HX var 96k civarı fiyatının düşmesini bekleyeceğim. MSI ekran biraz daha iyi olsa alırdım G-Sync de yokmuş.
Biraz araştırınca HP Omen hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüm korktum almaya. ASUS ROG STRIX G16 5070 Ti AMD R9-8940HX var 96k civarı fiyatının düşmesini bekleyeceğim. MSI ekran biraz daha iyi olsa alırdım G-Sync de yokmuş.
Birde gamegaraj donanım olarak çok iyi ama bu fiyata olması şaşırtıcı. bu yüzden güvenemiyorum pek malzeme kalitesine.
Tongfang'in üst düzey kasalarından birine sahip. Soğutma olarak HP Omen Max cihazlardan daha iyi sonuç vermiş, 5070 Ti'lı versiyonunun incelemesinde bunu gördük. Yine de karar sizin.