MSI Vector 17HX alınır mı?

alponom132

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 hafta icinde laptop almayi dusunuyorum, bütçem 100 bin TL MSI Vector 17 HX A14VHG-838XTR Notebook
Bu laptopu dusunuyorum, bilgisayarlar hakkinda pek bilgim yok ama tum ust duzey oyunlari akici bir sekilde oynatmasini istiyorum bu modelin hiç kronik sorunu var midir? Ya da genel olarak nasıl bir bilgisayar alınır mı? İsinma yapar mi? Yardimci olursaniz sevinirim

Birazdan victus önerileri alabilirsin. Herşeye hazırlıklı olman lazım. Şaka bi yana makine gerçekten güzel ama bu bilgisayarıda düşünebilirsin. Tek eksiği ssd fakat onuda bi ssd takarak halledebilirsin. (Dikkatli bakınca fark ettim sizin attığınız cihaz daha iyiymiş)

Kronik sorunu yok alınır.

Birazdan victus önerileri alabilirsin. Herşeye hazırlıklı olman lazım. Şaka bi yana makine gerçekten güzel ama bu bilgisayarıda düşünebilirsin. Tek eksiği ssd fakat onuda bi ssd takarak halledebilirsin. (Dikkatli bakınca fark ettim sizin attığınız cihaz daha iyiymiş)
O fiyata 4070 alınmaz.

Hocam peki isinma falan yapar mi hiç ilk kez laptop alacağım ve hiç deneyimim yok bu laptop beni oyun kisminda uzer mi hiç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı