MSI Vector 18HX alınır mı?

emirhanabalı

Centipat

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme videosu.

Laptop bu arkadaşlar özellikleri çok güzel geldi bana fiyat da düşmüş, sizce alınır mı? Bir kronik sorunu var mı? Masaüstü alma imkanı yok maalesef taşıma zorunluluğu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamegaraj r9t modellerine baktınız mı? Yerli bir firma çok rekabetçi fiyatları ilgili bir servisleri var. İnceleyen herkes aşık oluyor gördüğüm kadarıyla.

Gamegaraj r9t modellerine baktınız mı? Yerli bir firma çok rekabetçi fiyatları ilgili bir servisleri var. İnceleyen herkes aşık oluyor gördüğüm kadarıyla.
Evet hocam slayera bakmıştım birçok kez önerildiğini gördüm fakat uzun kullanım testi görmedim recep baltaşın çektiği videoya bakmıştım ama biraz güvenememiştim

Evet hocam slayera bakmıştım birçok kez önerildiğini gördüm fakat uzun kullanım testi görmedim Recep Baltaş'ın çektiği videoya bakmıştım ama biraz güvenememiştim.

Bunu alabilirsin Slayer 5, MSI Vector ile birebir aynı kasa tasarımları aynı fark edeceksiniz. MSI üretiyor.

Bunun aynısının amd işlemcilisi var mı hocam

Bu arada hocam HP OMEN Max 16-ah0014nt Intel Core Ultra 7-255HX 32GB DDR5 2TB SSD GeForce RTX 5080 16GB 16 inç 2K WQXGA 240Hz 3ms IPS FreeDos Gaming Laptop (B8SQ9EA) bunun hakkında ne düşünürsünüz çok ucuz olması beni işkillendiriyor açıkçası soğutması dandik veya parça kalitesi dandikse diye hp de bundan yöne şikayetler çok fazla

Ve işlemcisi Intel Core Ultra 255HX , Ryzen 9 9955HX e göre zayıf mı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…