MSI Vector A18 HX için termal pad önerisi

Fyuhh

Hectopat
Laptop standım olmadığı ve watt kısıtlaması vs. yapamadığım için ya da ben beceremiyorum :/
Bu ürünü sipariş verdim en azından hava akışı olsun ve daha serin çalışsın.
Laptopun içine termal padler ile daha serin çalıştırabilir miyim uzun ömürlü olsun diye, hangi termal pad daha iyi olur. Laptop daha yeni.
Laptop: MSI Vector A18 HX

Honeywell PTM9750 kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim termal macundan daha uzun ömürlü laptoplarda yaşanan pump out u da bu pad ile önleyebilirsiniz. Ekran kartı etrafındaki VRAM ve chipsetler için Arctic veya pullsar bir termal ped alıp değiştirebilirsin.

önerilerin için teşekkür ederim fakat nerden alacağım hepsiburada trednyol amazon linkleri var ise seve seve bakarım, alırım fakat nerelere takacağımı bilmiyorum

Ben ve forumda bir çok kişi buradan bu ürüne sahip olduk herhangi bir sorun kimse yaşamadı. Tr de satışı yok

O laptopun bakıma ihtiyacı yok. Kaliteli bir laptop soğutucu almanızı öneririm. Juo Yeti tarzında.
Hocam aslında İşlemci ve ekran kartı watt kısıtlaması getirsem böyle kullanırım fakat onu da beceremiyorum nasıl olduğunu konu da açtım yardım eden oldu fakat işe yaramıyor.

O laptopun soğutması o kadar kötü değil. Dediğim gibi Juo Yeti tarzında soğutuculara yönelin.

O laptopa sakın ha sakın PTM dahi uygulama daha yeni almışsın orijinal termal macunu vs. daha iyi. Cihaz 1 yılı doldurdugu zaman yaparsın bakımını.

şuan amazondan aldığımı bi kullanayım, baktım derecelerden memnun değilim ptm bakarım.
Şuan nfs unbound 2K da ekran kartı 68-77 arası işlemci 85 civarlarında hava aldığı zaman bence gayet iyi sıcaklık. Sadece laptop'a tekrar tekrar söylüyorum watt kısıtlaması getirdim mi daha rahat kullanıcam serin,

Laptop 18 inç olduğu için bu çantayı aldım gelmesini bekliyorum klavye fare mousepad soğutucuyu bu çantaya koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…