gokaygokcay
Decapat
Daha fazla
Hocam ben bu laptopa 2K 240 Hz sınırlı Valorant oynuyorum hiç FPS düşmüyor bir de bana hangi monitörü önerirsiniz ben video kurgu işiyle uğraşmak istiyorum renk doğruluğu iyi OLED ve çözünürlüğü yüksek bir monitör arıyorum oyunlarda FPS ise 1080p ile hikayesi ise 2K120 ya da 2K60 yeter bana ben video kurgu montaj için yüksek çözünürlük istiyorum MSI'dan bana ne önerirsiniz?
Hocam ben MSI olmasını istiyorum bir tık takıntılıyım da MSI olan bir versiyon önerseniz benim amacım Valorant 240 Hz hikayelerde ve PS de 2K 120 ya da 60 FPS veren ve gerçekten profesyonel video kurgu yapacağım MSI bir monitör arayışındayım teşekkürler
Mümkünse ve benim bilgisayarım kaldıracaksa 4K
Hocam ben hafta içi 4 haftasını sabahtan akşama kadar oyun oynayıp kurgu yapmak istiyorum ben bu işlerden anlamayan biri olarak video izlediğimde 3 yıl garantisi vardı bazı MSI monitörlerin OLED
Ultrawide monitör sever misin?
Fakat o sistem oyunlarda 4K kaldırmaz. 8 GB VRAM ile 2K bile çok beklentisi olmayan bir durum. EU5 oyunlarında sistemin pek hoş FPS'ler vermeyecektir.
Siz olsanız benim yerimde yüksek çözünürlük isteseniz bu sisteminiz olsa hangi monitörü alırdınız? Ben size bıraktım artık çünkü siz bu işi biliyorsunuz Vibe'ı aldım size bırakıyorum hocam
Hocam bir de şu monitörü buldum bu nasıl kaldırır mı MSI MAG 341CQP QD-OLED 34 inç 175 Hz 0.03ms UWQHD Adaptive Sync QD-OLED Kavisli Gaming Monitör
Peki bana MSI'dan ne önerebilirsiniz eğer MSI da sizin önereceğiniz bir model yoksa ben sizin daha önceden attığınız monitörü alacağım ama lütfen eğer MSI da bir muadili varsa MSI'dan önerin
Ya da MSI dışında başka muadilleri sizin önerebileceğiniz varsa