MSI Vector GP78 yüksek fan sesi nasıl ayarlanır?

Ben geçen Cuma günü alıp Pazartesi iade ettim. Pazarama'dan almıştım. 14 günlük cayma süresini kullandım. Çarşamba günü iade kabul oldu. Dünde ücreti iade aldım.

Hocam iade etmek için neye dikkat etmeliyim? Bende yarın yapmayı düşünüyorum. Satıcı kimdi

Satıcı gpnteknoloji'ydi. İade konusunda hiç sorun çıkarmadılar. Window'u silip hiç kullanılmamışa yakın olarak, özenli tekrar paketleyerek aide ettim ben. Onun dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı.

Hocam şimdi ne düşünüyorsunuz? Bende aynı ürünü almayı düşünüyordum ama önce Youtube'da şimdi de sizden aynı konuya denk gelince size bir danışmak istedim.

Halen aynı görüşteyim. Tekrar alsam yine iade ederdim. Fan sesi cidden katlanılabilir değildi.

Bende bugün sipariş verdim 90bin TL 12taksit ile aldım RTX4090 ekran kartlı olanı. Cidden o kadar rahatsız edici bir ses midir?

Bende bugün sipariş verdim 90bin TL 12taksit ile aldım RTX4090 ekran kartlı olanı. Cidden o kadar rahatsız edici bir ses midir?

Videosunu yollayabilir misiniz ben YouTube'da bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…