MSI Vector vs GameGaraj Slayer 4

senbengisu

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Vector mü GameGaraj Slayer 4 mü? Ben de mimarım. Arada 10k fiyat farkı var. Siz ne önerirsiniz?

Özellikleri neler? Eğer aynıysa MSI, gerçi aynı değilse de MSI Vector kaliteli bir seri, daha iyidir GameGaraj'dan.

Merhaba, MSI Vector mü GameGaraj Slayer 4 mü? Ben de mimarım. Arada 10k fiyat farkı var. Siz ne önerirsiniz?

Hocam gg Slayer 4 işlemci,çözünürlük ve Hz olarak daha iyi MSI Vector ise ekran kartı 10k fark vermeye gerek yok bence, kısaca biri performans biri grafik.

Özellikleri neler? Eğer aynıysa MSI, gerçi aynı değilse de MSI Vector kaliteli bir seri, daha iyidir GameGaraj'dan.
Ggaraj her özelikte daha üstün işlemci, ekran çözünürlüğü, depolama. Msi ın sadece ekran kartı 4080 ggarajjn 4070

4080 ile 4070 arasındaki fark 10 bin TL'ye deger benim için. Diğer taraftan GameGaraj'ın malzeme kalitesini bilmemekle beraber MSI kendisini ispatlamış bir marka.

Ben tercihimi MSI'dan yana kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…