MSI Ventus 2080 Super alınır mı?

30-40 FPS az fark değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En fazla 20 FPS farkı tek ben mi görüyorum?
Bazı oyunlarda fark açılmış diğer oyunlar 3 FPS fark var. 5700XT her türlü daha iyi. Ventus soğutması yeterli değil. 10500'e alıcı çıkmış 5700XT için. 1500 TL ekleyip 6700XT alsın en mantiklisi o, o zaman.

En fazla 20 FPS farkı tek ben mi görüyorum?
Bazı oyunlarda fark açılmış diğer oyunlar 3 FPS fark var. 5700XT her türlü daha iyi. Ventus soğutması yeterli değil. 10500'e alıcı çıkmış 5700XT için. 1500 TL ekleyip 6700XT alsın en mantiklisi O, o zaman.

Takas için konuşuyorum peki aradaki RTX dlls farkı ve bunların 5000 serisinde olmayışı normalde olsa AMD taraftarıyımdır kart konusunda ama bu takasta NVIDIA hocam :D

2080 Super'lerin 2. el değerleri 9-10 arası zaten miningden dolayı RX 5700XT'lerinde değeri o civarlarda aynı fiyattalar şu anda ben mining yapmadığımdan kartımın bu abartı fiyatını değerlendirmek istiyorum aslında.

Mining yapmıyorsanız takas sizin için daha iyi bir tercih olur.

Ayrıca o kart bende olsa sabah akşam mining yapardım aylık 1k geçen getirisi var.

Takas için konuşuyorum peki aradaki RTX dlls farkı ve bunların 5000 serisinde olmayışı normalde olsa AMD taraftarıyımdır kart konusunda ama bu takasta NVIDIA hocam :D
Fidelitiy FX gelişecek büyük ihtimal. SAM var AMD tarafında. NVIDIA tarafında yok diye biliyorum. AMD kartların RTX performansı iyi olmasa bile RX 6700XT zaten iyi bir kart RTX açınca oyun hala akıcı kalacaktır. NVIDIA kart işini biliyor. RTX 2080S'i alıp 2. el 11K satarsa iyi olur. Dediğim gibi elinde olan kart 10K satarsa yine 2. El 6700XT alabilir.

Fidelitiy FX gelişecek büyük ihtimal. SAM var AMD tarafında. NVIDIA tarafında yok diye biliyorum. AMD kartların RTX performansı iyi olmasa bile RX 6700XT zaten iyi bir kart RTX açınca oyun hala akıcı kalacaktır. NVIDIA kart işini biliyor. RTX 2080S'i alıp 2. el 11K satarsa iyi olur. Dediğim gibi elinde olan kart 10K satarsa yine 2. El 6700XT alabilir.

Hocam 6700XT bulunabilirse tabii ki daha mantıklı %25 performans artışı ve 12 GB.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı