DarkSpace Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 43 4 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ekran kartı fotoğrafta gördüğünüz gibi sarkma yapar mı acaba yaparsa önerebileceğiniz aparat var mı? Figür de olur. Ekran kartı = MSI Ventus 2X 3060 Ti. Dosya Ekleri IMG_20221224_210048.jpg 135,3 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba arkadaşlar, ekran kartı fotoğrafta gördüğünüz gibi sarkma yapar mı acaba yaparsa önerebileceğiniz aparat var mı? Figür de olur. Ekran kartı = MSI Ventus 2X 3060 Ti.
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 866 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #2 DarkSpace dedi: Merhaba arkadaşlar, ekran kartı fotoğrafta gördüğünüz gibi sarkma yapar mı acaba yaparsa önerebileceğiniz aparat var mı? Figür de olur. Ekran kartı = MSI Ventus 2X 3060 Ti. Genişletmek için tıkla... Sarkma yapmaz, düşünmüyorum 3x olsa belki.
DarkSpace dedi: Merhaba arkadaşlar, ekran kartı fotoğrafta gördüğünüz gibi sarkma yapar mı acaba yaparsa önerebileceğiniz aparat var mı? Figür de olur. Ekran kartı = MSI Ventus 2X 3060 Ti. Genişletmek için tıkla... Sarkma yapmaz, düşünmüyorum 3x olsa belki.
DarkSpace Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 43 4 Ocak 2023 #3 Woldierr dedi: Sarkma yapmaz, düşünmüyorum 3X olsa belki. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım korkuyordum sarkma yapar diye sağ ol içime su serptin.
Woldierr dedi: Sarkma yapmaz, düşünmüyorum 3X olsa belki. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım korkuyordum sarkma yapar diye sağ ol içime su serptin.
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 866 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 DarkSpace dedi: Yeni aldım korkuyordum sarkma yapar diye sağ ol içime su serptin. Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım 1 yıl 2 fan kullandım ağır birşeydi sarkmadı, iki fandan birşey olmaz.
DarkSpace dedi: Yeni aldım korkuyordum sarkma yapar diye sağ ol içime su serptin. Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım 1 yıl 2 fan kullandım ağır birşeydi sarkmadı, iki fandan birşey olmaz.