MSI Ventus 2X 3060 Ti sistem nasıl?

Goscoper

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5500
MSİ VENTUX 2X 3060Tİ 8GB
32 GB DDR4 RAM (16*2)
512 GB M2 TEAMGROUP SSD
650W 80+ PSU
ZOKO MESH KASA
REDRAGON GRİFFİN M607 MOUSE
Selam arkadaşlar ilk sistemimi aldım sizce aldığım fiyat iyi mi değil mi ve sistem nasıl sizce.
Fiyat: 18000 TL.

MSI Ventus 2X 3060 Ti 8 GB ekran kartı.
16 GB RAM (tek slot +16 yapacağım elime ulaşınca)
512 GB teamgroup M.2 SSD.
B450 mk anakart.
Ryzen 5 5500.
Zoko melody kasa olması lazım.
Zoko PSU 600W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
19k ya 4060 Ti'lı sistem vardı hocam. Bir arkadaş paylaşmıştı. Zamlanmış galiba.

bu da 400 tl fazla

Gereksiz pahalı. Yine garip gurup SSD, kasa ve PSU markaları. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi o 16-19k bandında daha kaliteli parçalara sahip 4060-4060ti'lı sistemler satılıyordu dönem dönem. Foruma danışmadan aldığıınız için biraz paranız ziyan olmuş.

19k ya 4060 Ti'lı sistem vardı hocam. Bir arkadaş paylaşmıştı. Zamlanmış galiba.

Bu da 400 TL fazla

Hocam 6 taksitle aldım nakit olarak almadığım için fiyat yüksek sizin attığınız 4060 Ti'lı sistem 24K oluyor taksitle

Gereksiz pahalı. Yine garip grup SSD, kasa ve PSU markaları. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi o 16-19k bandında daha kaliteli parçalara sahip 4060-4060 Ti'lı sistemler satılıyordu dönem dönem. Foruma danışmadan aldığıınız için biraz paranız ziyan olmuş.

Genel kullanımda yorum olarak sürekli olumlu yorum almış az buçuk araştırdım ama foruma yazmak gelmedi aklıma

Hocam 6 taksitle aldım nakit olarak almadığım için fiyat yüksek sizin attığınız 4060 Ti'lı sistem 24K oluyor taksitle

Genel kullanımda yorum olarak sürekli olumlu yorum almış az buçuk araştırdım ama foruma yazmak gelmedi aklıma
Vallaha piyasadan antika 10 yıllık işlemci ve ekran kartlarını toplayarak "ışıqlı mışıqlı" kasalar toplayıp satan izoly gibi firmaların sistemlerine de olumlu yorumlar yapılıyor ama bu o ürünlerin alınmasının mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. Eğer maddi durumunuz dediğiniz gibiyse yapacak bir şey yok.

Vallaha piyasadan antika 10 yıllık işlemci ve ekran kartlarını toplayarak "ışıqlı mışıqlı" kasalar toplayıp satan izoly gibi firmaların sistemlerine de olumlu yorumlar yapılıyor ama bu o ürünlerin alınmasının mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. Eğer maddi durumunuz dediğiniz gibiyse yapacak bir şey yok.
Öyle hocam elimden gelen buydu yorumunuz için teşekkür ediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı