- Makaleler
- 13
TPU tam güvenilir değil.@464250 TechPowerUp'tan attığım kaynağı birader. TPU'yu bilmiyorsan burada işin ne? Ayrıca 4070 ile 4060'daki Windforce'un soğutma bloğu ve fanları aynı gördüysen. Zaten Ventus da kalitesiz bir model ama Windforce kadar değil.
@464250 TechPowerUp'tan attığım kaynağı birader. TPU'yu bilmiyorsan burada işin ne? Ayrıca 4070 ile 4060'daki Windforce'un soğutma bloğu ve fanları aynı gördüysen. Zaten Ventus da kalitesiz bir model ama Windforce kadar değil.
@464250 TechPowerUp'tan attığım kaynağı birader. TPU'yu bilmiyorsan burada işin ne? Ayrıca 4070 ile 4060'daki Windforce'un soğutma bloğu ve fanları aynı gördüysen. Zaten Ventus da kalitesiz bir model ama Windforce kadar değil.
Evet, bilmiyor. Windforce serisinin genel kalitesi hakkında yorum yapıyoruz şu an ve çoğunun soğutma bloğu ve fanları AYNI. Ayrıca FPS testi atmıyoruz, aynı şartlar altında test yapmaları yeterli ve güvenilir sayılan bir kaynak. Sağdan soldan konu çarparak haklı çıkamazsın.TPU tam güvenilir değil.
TechPowerUp ekran kartı karşılaştırma verileri doğru?
Arkadaşlar TechPowerUp sitesinde ekran kartlarını karşılaştırma yeri var. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gtx-470.c267 Buradaki relative performance kısmı bu veriler doğru mu?www.technopat.net
2000 serisi ile karşılaştırmanda ayrı komik.
Batıyorsunuz hocam, burda Windforce daha iyi yazan tüm herkes bilmiyor tek siz biliyorsunuz, tamam .
Arkadaşın dediğine göre 82 dereceyi görüyormuş, VENTUS daha iyiymiş ve biz bilmiyormuşuz.Gigabyte Windforce 4070 kullanıyorum 5 aydir övmek için ya da fan body değilim 1080p Ultra ayarda kart sıcaklığı Max 65 gördü soğutması iyi boşta Max 33 dereceyi görüyor zaten şükür coil whine sorunu yaşamadım şu anda bilgi amaçlı yazdım.
Arkadaşın dediğine göre 82 dereceyi görüyormuş, Ventus daha iyiymiş ve biz bilmiyormuşuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.