MSI Ventus 2X Black RTX 4060 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba PC mi upgradeleyeceğim, MSI Ventus 2X Black RTX 4060 almayı düşünüyorum sizce mı bu marka alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer modellerden ciddi şekilde ucuzsa anca alınır, onun dışında rezalet bir model. Fiyat önemli.

Ben 4070 den aşağısı bu fiyatlara alınmaz diye düşünüyorum kartı kısır yapmışlar resmen.

4060'ı da farklı değildir, her yerinden kalitesizlik akıyor Ventus'ların.
Aslında arada hatrı sayılır derecede TDP farkı olsa da sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum. Zaten en son hatırladığım kadarıyla Ventus modelleri pek de ucuz değildi.

Aslında arada hatrı sayılır derecede TDP farkı olsa da sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum. Zaten en son hatırladığım kadarıyla Ventus modelleri pek de ucuz değildi.

Evet sıkıntı orada. Şu anda 4060 Ti Ventus 2x fiyatlarına bakıyorum komedi. Hayır ben de şu kanalın videosuna güvenip alayım dedim ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben buna inanmıyorum çünkü Colorful'ın yükte 60-63 derece çalıştığı ve boşta 35 derecede takıldığı kasada bu nasıl 74-77 olabilir? Yani bu adama Colorful versek 50 derecede mi çalışacak yükte? Sponsoru yağlamak için çekmiş fanları %100'e.

Bunasıl hocam

Çöp. Bunu al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…