S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #31 AirLife dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... 1080p de oynayacağım onda bile olmazsa 2060 alana kadar bu alınabilir o zaman.
AirLife dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... 1080p de oynayacağım onda bile olmazsa 2060 alana kadar bu alınabilir o zaman.
Deniz ugle bugule Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 6 11 Ekim 2022 #32 Indra128 dedi: Driver sürümün ne? Genişletmek için tıkla... 22.9.1 bundan önceki sürümlerde aynı şekilde oluyordu. SmartBuster dedi: Hahaha cidden güldüm demek RT AMD kartlarda çok az oyunda var. Bravo vallahi. Aslında bilmeniz gereken bunun kartın sorunu olmadığı Windows'tan kaynaklanan bir sorun olduğu ve çok kolay çözümünün olduğu. Bu videoyu izleyin işinize yarar belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu daha önce denememiştim şimdi deneyeceğim.
Indra128 dedi: Driver sürümün ne? Genişletmek için tıkla... 22.9.1 bundan önceki sürümlerde aynı şekilde oluyordu. SmartBuster dedi: Hahaha cidden güldüm demek RT AMD kartlarda çok az oyunda var. Bravo vallahi. Aslında bilmeniz gereken bunun kartın sorunu olmadığı Windows'tan kaynaklanan bir sorun olduğu ve çok kolay çözümünün olduğu. Bu videoyu izleyin işinize yarar belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu daha önce denememiştim şimdi deneyeceğim.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ekim 2022 #33 Deniz ugle bugule dedi: 22.9.1 bundan önceki sürümlerde aynı şekilde oluyordu. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda DDU + 22.5.1 dene, bahsettiğin sorun muhtemelen çözülecek.
Deniz ugle bugule dedi: 22.9.1 bundan önceki sürümlerde aynı şekilde oluyordu. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda DDU + 22.5.1 dene, bahsettiğin sorun muhtemelen çözülecek.