- Makaleler
- 42
@bilalckr1 hocam naptın?
Kart tercihi yaptın mı?
Kart tercihi yaptın mı?
Hocam aldım hiçbir sorunu yok biraz daha sıcak çalışıyor rakiplerine göre bide backplate plastik onuda fazla sorun etmiyorum şahsen.@bilalckr1 hocam naptın?
Kart tercihi yaptın mı?
Değerleri paylaşın. Aydınlatın insanları. Bundan sonra alacaklara faydası olabilir.Hocam aldım hiçbir sorunu yok biraz daha sıcak çalışıyor rakiplerine göre bide backplate plastik onuda fazla sorun etmiyorum şahsen.
Kasanın hava akışında bir problem olmadığına emin misin, bu kart soğutması max 75 olur. Üstelik kart 88 dereceye kadar sorunsuz çalışabilirMSI Ventus RTX 2060 kullanıyorum, alma. Biraz sıcaklık problemi var. Birçok AAA oyunda sıcaklık 80 derecelerde geziyor. Soğutması rezalet. Ama para senin.
Kartın technopat kanalında aynı soğutmaya sahip 2060 modelini oc yapıp uzay montajda test etmişlerdi. Max 70 derece gördüm.@Umut Baki gezgiç kasam sıkıntılı ama birçok kişi bu sorunu yaşıyor. Yabancı forumlara bir göz at istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.