MSI Ventus RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Çok daha mantıklı ama Galax yerine daha pahalı bir model alırsan, daha fazla para ödersin. Benim gözümde de israf. Galax hariç gördüğüm markalar (ASUS serisi hariç) tamamen marka satıyor.

ASUS'dan ne önerisin ROG serisi çok pahalı.

Çok daha mantıklı ama galax yerine daha pahalı bir model alırsan,daha fazla para ödersin. Benim gözümde de israf. Galax hariç gördüğüm markalar (Asus serisi hariç) tamamen marka satıyor.
Asus boş balon sadece cw sesi çok rahatsız edici. Çok fazla şikayet var kendimde asus dual 4070 super kullandım çekilmez seviyedeydi bendeki modelde.

Asus boş balon sadece cw sesi çok rahatsız edici. Çok fazla şikayet var kendimde asus dual 4070 super kullandım çekilmez seviyedeydi bendeki modelde.
Hocam bir de 4080 Super için Power Supply önerir misin?

ASUS boş balon sadece cw sesi çok rahatsız edici. Çok fazla şikayet var kendimde ASUS Dual 4070 Super kullandım çekilmez seviyedeydi bendeki modelde.

Ben MSI taraftarıyım ama F/P kasa topladığım için maalesef alamıyorum.

ASUS'dan ne önerisin ROG serisi çok pahalı.

ASUS'u boş ver 4070 Super ASUS Dual, 4070 Super MSI Gaming X Slim ve şimdi de Galax 4070 Ti Super kullanıyorum. Soğutma olarak ASUS ve Galax aynı RPM de aynı sıcaklıklarda çalışıyordu. MSI olan +500 RPM de çalışıyordu. Fan sesi olarak asus>msi>galax. Soğutma asus>galax>msi. Cw sesi olarak galax>msi>asus.

Hocam bir de 4080 Super için Power Supply önerir misin?

Ben MSI taraftarıyım ama F/P kasa topladığım için maalesef alamıyorum.

Bütçen yeterse Galax 4080 Super en F/P model şu an.

https://www.sinerji.gen.tr/gainward...an-karti-p-49769?utm_campaign=akakce&v=1.39.9 bu hangi sırada peki.

Kaliteli malzeme olarak ne önerisin.

Soğutma olarak MSI ile benzer olur ama fan sesi fazla çıkar. Cw olarak ASUS'tan farkı yok. Kulaklık takıyorsanız ve kasanızın hava akışında problem yoksa hiçbirinde sorun yaşamazsınız.

Galax sg modeli cw olarak hepsinden iyi. Gigabyte Aorus falan katmıyorum işin içine. Ses olarak biraz sesli bir model. Benim kasanın hava akışı iyi kartın altına 2 tane fan ekledim o yüzden hiç ses yapmıyor. Soğutması ASUS TUF ile hemen hemen aynı. Galax sg modeli öneririm. Bende de Galax sg 4070 Ti Super var.

Bunu almayı düşünüyorum, anakart olarak bunu almayı düşünüyorum biraz pahalı ama sence değer mi?

Arkadaş PS5 Pro o kadar para vermeyeceğim dedim ondan daha pahalı sistem yaptım.

Gereksiz AM5 işlemciler Intel gibi yüksek güç tüketmiyor ki X670e almaya gerek yok. B650 Tomahawk fazlasıyla yeter.
Ben B650M Gaming Plus Wi-Fi ile 7800x3D kullanıyorum. R9 9950X falan takacaksan Tomahawk alabilirsin.

X serisiyle arasında ki fark ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…