MSI Ventus RTX5070 Ti alınır mı?

Paran varsa NVIDIA al geç ama AMD'ye laf atmayın, düzeltiyorlar kendilerini.

Paran varsa NVIDIA al geç ama AMD'ye laf atmayın, düzeltiyorlar kendilerini.

Uzun vadede batıracağını hepimiz biliyoruz. AMD gitsin işlemci yapsın. Ekran kartları onlarlık değil Fanboyluk yapmıyorum. İşlemcim 7800x3d , nasıl işlemcide amd den başka almıyorsa ekran kartıda nvidiadan başka almam

İfadeler: kxy

6000 serisi şu an hala takır takır calisiyor mesela nasıl uzun vadede batiriyor? Evet ilk günkü performansi yok ama AMD o isleri cozeli cok oluyor. Gayet de alinir AMD kartlar amaciniz sadece oyunsa. NVIDIA almak icin uretkenlik uygulamalarini kullaniyor olmaniz ve rendera cok odak olmaniz lazim benim gozumde.

Ventus alma bence gainward phantom ve ya palit gamerock markanın üst seviye modeli bundan çok daha iyi kesin bilinir marka olsun diyorsanda Gigabyte gaming Oc olabilir şu anki piyasada .Ama kart fiyatları 1 günde çok arttı ay sonu 9070xt kartlar gelicekmiş o zaman daha normale inebilir.

DLSS 4'e haz etmiyorum. Sanal bir FPS ile Kas gücünden aldığın FPS aynı tatminkarlık seviyesinde değildir. AMD kas gücü olarak şu an 5070 Ti ile aynı kuvvette olabilir. Fakat şöyle bir sıkıntı var. NVIDIA'nın yapay zekadaki gelişimi yüzünden oyunlar artık optimizasyon yapmayacak. Abanacaklar DLSS'e Bu da biz oyuncular için kötü bir şey. Çünkü yapay zekada en iyi olan kart NVIDIA. Bu kadar iyi oldugu içinde tekelleşiyor. Fiyatları pahalıdan çıkarıyor. Gelelim ana meseleye. Yeni çıkacak oyunlar optimizasyondan çok yapay zekaya önem verecekleri için AMD ekran kartları o oyunlarda ne gibi tepki verecek hepsi soru işareti. Halihazırda optimizasyondan kısıp kas gücünden kısıp yapay zekaya odaklanacakları için burada 9070XT'ler sıkıntı yaşayabilir. Bu sadece varsayım. Ayrıca Sapphire Nitro+ başka model düşünmem AMD ürünlerinde. O da bu sene kabloyu iç tarafa taşımış. Uzun vadede 70 derecelerde o kabloya ne olacak soru işareti. Ya da ilerideki oyunlar FSR teknolojisine ne kadar uyumlu olacak soru işareti. Ayrıca daha önce AMD kartlarda kullandım, Undervolt yapa yapa kartı anca 65'te sabit tuttum. Şu an alacağım Buradaki yaz sıcağında nasıl çalışacak soru işareti. Bu kadar soru işaretleri arasında 3 kere RTX NVIDIA kullanan ben, ve hiçbir sıkıntı yaşamayan yine ben. O yüzden 10k fazla verir bildiğimden şaşmaz. En azından kafam rahat olur. Fiyatını verip satın aldığınız şey isterseniz daha ucuzundan kötü olsun. Ama önemli olan bir şeyi açıklayim size, kafa rahatlığı. Eğer kafa rahatlığını satın alıyor isen her şey yolunda gider. Umarım açıklayıcı olmuşumdur hocam.

Bitmedi su olmayan 9070 xt yi tavsiye eden tayfa. Sayanizde kart 40 binin altinda cikmiyor, gelen de hemen tukeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…