Satıldı MSI Ventus XS 1660 Super

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Arkadaşlar ürünü daha yüksek modele geçeceğimden satıyorum kartın 2.sahibiyim ilk alan kişi 4 ay gibi bir süre mining yapmış bende kartın biraz da yorgun olduğunu veya bakım isteyenler için uygun fiyata koydum. Ürün kutulu faturalı garantili alınış tarihi "27/10/2021". ben sadece 2 ay gibi süre yarım yamalak Valorant'a falan girdim, sıcaklık konusunda da dürüst olacağım yan kapak kapalı odam 7/24 güneş alıyor diyebilirim 80 derece oluyor FurMark'ta yan kapak açık 73'lere düşüyor ki bende soğuk çalışsın diye öyle kullandım isteyen undervoltta deneyebilir garantiye de yollayabilir artık orası beni ilgilendirmez. Fiyat olarak 4400TL yazıyorum sıfırı 6K ila 7K(Benim model) ya kadar gidiyor. Şahsen abartılı fiyat olduğunu düşünmüyorum. Bu arada kartın ilk sahibi mining yaparken ROM atma yapılmadığını söyledi yani garanti dışı kalmaz gibisinden konuştuk bunu. Havale ile ödemeyi alıp kargoda arayabilirim görüntülü, sorun değil güven problemi olursa diye. "bu fiyat etmez"ciler gelmesin özellikle rica ediyorum ciddi alıcılar yazabilir.

Son düzenleme:
Hayır hocam o kısmı yanlış yazdım benim model 6-7k demek istemiştim onaya sunulduğundan düzeltemedim.
Anladım hocam iyi satışlar dilerim ama ikinci el piyasasında önemli olan senin modelin değil ekran kartının genel piyasa değeridir.

Kusura bakmasın MSI olsa ne olacak 6-7K ya arkadaşın dediği gibi 3060 alınır. Bence fiyatı miningi de göz önüne alarak 3-4k arasına çekerseniz hızlıca gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…