MSI veya Gigabyte GTX970

delininbiri

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba Technopat'ta yeniyim ve eğer bir hatam olursa lütfen söyleyin daha önce hiç bu tarzda sitelerde dolaşmadım.

Arkadaşlar ben Vatanbilgisayar'dan bir toplama PC hazırladım ve her şey iyi hoş. İnternette dolaşırken E-Bay diye bir site gördüm dış ülkeden bu topladığımız PC parçalarını asıl normal fiyatı ile alabılıyormuşuz ve ben Ebay'dan her şeyimi hazırladım topladım.

Fakat ekran kartında takıldığım bazı noktalar var geçen gün @Recep Baltaş hocamızın incelediği MSI GTX 970 ürününü gördüm. Onu Ebayda gördüm fakat GTX 970'in Gigabyte markalı ürününü gördüm şimdi soracağım soru şu: Sizce hangisini almalıyım? Yani Gigabyte gerçekten çok kaliteli bir marka sizce MSI mı yoksa Gigabyte mı?

Yorum yapıp benimle ilgilenip bilgilendirenlere çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ekran kartı olarak özellikle Nvidia kartlarda MSI ve ZOTAC'ı öneriyorum. ZOTAC uzun zaman kullandım. Sessizlik ve soğutma konusunda gerçekten işini biliyorlar. Ama GTX 970-980 konusunda bence MSI al özellikle de Gaming serisini tavsiye ederim. @Cem Gürel arkadaşımında bahsettiği gibi yurtdışından gelecek kartta gümrüğe ve vergiye takılma ihtimali yüksek. Ayrıca kargo bazı firmalarda sıkıntılı. Yani bikeresinde işlemcide oksitlenme sorunuyla karşılaştım ve hiçbir muhattap bulamadım karşımda. İmkanın varsa yurt içinden toplamaya çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI, Asus, Evga, Gigabyte Markalarından eğer çok belirgin bi ayrıcalık yoksa (yok zaten) ucuz olanı al. Soğutma ve performans olarak neredeyse aynılar daha az güç tüketeni alman belki bir ayrıcalık olabilir onun dışında daha ucuz olanı al aralarında pek fark yok.

Herkese çok teşekkür ederim dış ülkeden pahalıya geliyor evet sizler sayesinde fark ettim (y). Ekran kartına gelince MSi olarak seçtim ve noktayı koydum :mutlu:..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı