Veysel Gün Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 5 4 Mart 2022 #1 İnternette bilgi bulamadım. Başlığında "VGA" yazıyor. Normalde böyle bir kart var mı ya da yanlış mı yazılmış? Diğer kartlardan bir farkı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022
İnternette bilgi bulamadım. Başlığında "VGA" yazıyor. Normalde böyle bir kart var mı ya da yanlış mı yazılmış? Diğer kartlardan bir farkı var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Mart 2022 #2 EVGA olabilir derdim ama başında MSI da yazıyor. MSI VGA modeli var fakat kartta VGA çıkışı yok. Buradaki VGA (Video Grapichs Array - Video Grafik Dizisi) bu ürünün ekran kartı olduğunu belirtiyor bir nevi.
EVGA olabilir derdim ama başında MSI da yazıyor. MSI VGA modeli var fakat kartta VGA çıkışı yok. Buradaki VGA (Video Grapichs Array - Video Grafik Dizisi) bu ürünün ekran kartı olduğunu belirtiyor bir nevi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #3 Şu modeli gösteriyor V505-009r olarak aratınca. MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G