MSI Vigor GK20 vs. Razer Cynosa Lite

Elf Legolas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, klavye alacağım 300 TL bandında. Bu ikisini bulabildim, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik ister misiniz yoksa membran mı istersiniz? İkisi arasından Cynosa Lite ancak ışıklandırma tarafında Cynosa Lite üzebilir.
Hocam membran daha iyi olur ama tuşların çıkıp temizlenmesinide istiyorum aynı zamanda sadece oyun için değil daha çok gündelik hayat için kullanacağım bu yüzden daha yumuşak ve uzun kullanımda dert olmayacak bir şey istiyorum.
Cynosa Lite aydınlatmada sıkıntılı bir klavye. Eğer aydınlatma çok önemli değilse Cynosa Lite derdim ben.
Hocam aydınlatma benim için çok önemli değil aralarında ne gibi farklılıklar vardır ?

Hocam membran daha iyi olur ama tuşların çıkıp temizlenmesinide istiyorum aynı zamanda sadece oyun için değil daha çok gündelik hayat için kullanacağım bu yüzden daha yumuşak ve uzun kullanımda dert olmayacak bir şey istiyorum.

Hocam aydınlatma benim için çok önemli değil aralarında ne gibi farklılıklar vardır ?
MSI klavyeleriyle çok ön plana çıkan bir marka değil. Razer zaten ekipman konusunda kaliteli bir marka ve incelemelerde Cynosa Lite aydınlatma haricinde oldukça beğeniliyor. Zaten Razer kalitesi muadili olsa bile tartışılmaz diye düşünüyorum. Aydınlatma önemli değilse tabii ki Cynosa Lite.

MSI klavyeleriyle çok ön plana çıkan bir marka değil. Razer zaten ekipman konusunda kaliteli bir marka ve incelemelerde Cynosa Lite aydınlatma haricinde oldukça beğeniliyor. Zaten Razer kalitesi muadili olsa bile tartışılmaz diye düşünüyorum. Aydınlatma önemli değilse tabii ki Cynosa Lite.
hocam teşekkür ederim peki bu fiyat aralığına daha iyisi varmıdır sizin bildiğiniz ?
MSI olanı kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim tuşlar biraz zor basıyor bazen yağlanmamış gibi.
Evet hocam bunu duymuştum teşekkür ederim klavyenin kolay basması benim için en önemlisi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı