Uzun süre kullanabileceğim, bilindik bir marka olmasını istediğim klavye arıyordum. Hepsiburada'da MSI Vigor GK30 adlı klavyeyi buldum. Ürün 1300 TL ama sepete ekleyince 1000 TL'ye düşüyor. İnternetten videolarını izledim, güzel duruyor. Alınır mı?
Uzun süre kullanabileceğim, bilindik bir marka olmasını istediğim klavye arıyordum. Hepsiburada'da MSI Vigor GK30 adlı klavyeyi buldum. Ürün 1300 TL ama sepete ekleyince 1000 TL'ye düşüyor. İnternetten videolarını izledim, güzel duruyor. Alınır mı?
GK20 kullanıyordum. Tek farkı RGB olmaması galiba. Sesi çok güzel değil, sesli. Ama 2 sene kullandım. Bir kere 1 litre su döküldü hala çalışıyor. Redragon'un mekanik klavyelerine de bakabilirsiniz ucuz oluyor.
Uzun süredir kullanıyorum 1 kere kola döküldü bütün tuşları söküp ıslak bezle sağlam sildim canavar gibi ama çok eskidi artık. Bugün Amazon'da kuponlu kampanya vardı aldım dursun kenarda açarım yakında geçen gün mekanik klavye deneyeyim dedim alışamadım iade ettim eğer GK30 tarzı klavyelere alıştıysan kaçırma kaliteli premium bir hissiyat vereceğinden emin ol.