ÖmerYasar Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #1 Arkadaşlar İtopya'nın 3. yıl indirimleri başladı. Aşağıdaki ürünü almayı düşünuyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ürün hakkında veya farklı bir tavsiyede bulunur musunuz? Mouse iyi değilse sadece klavye alabilirim. MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set | ITOPYA MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO TR ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
Arkadaşlar İtopya'nın 3. yıl indirimleri başladı. Aşağıdaki ürünü almayı düşünuyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ürün hakkında veya farklı bir tavsiyede bulunur musunuz? Mouse iyi değilse sadece klavye alabilirim. MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set | ITOPYA MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Assistant Megapat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 461 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #2 Ben de bu ürüne baktım. Açıkcası mekanik klavye aramıyorum. Oyun performansına mouse kadar etkisinin olmadığını düşünüyorum. O yüzden sadece klavye alınabilir diye düşünüyorum.
Ben de bu ürüne baktım. Açıkcası mekanik klavye aramıyorum. Oyun performansına mouse kadar etkisinin olmadığını düşünüyorum. O yüzden sadece klavye alınabilir diye düşünüyorum.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 12 Ekim 2020 #3 Benim şansıma letgoda adam hiç kullanmamış 300 TL ye sattı aldım memnunum gayet.