Hepinize merhaba arkadaşlar
LoL CS:GO Valorant gibi oyunlar oynuyorum
LoL'de benim için kombolar çok önemli yani anti ghosting mi deniyor buna birden fazla tuşun algılanması
Mekanik hisli mi alayım yoksa membran klavye mi alayım.
MSI klavye 220 lira Corsair klavye 350 lira.
Hocam o fiyatlara mekanik klavye de kullandım ama memnun kalmadım bence mekanik olması için en az 500-600 TL bütçe olması lazım, kendi görüşüm tabi. Bir de ben kimseye Blue Switch önermem çünkü çok sesi var evde yalnız yaşıyorsan alınabilir sadece başkaları varsa çok rahatsız ediyor bir süre sonra. Mekanik dedin mi Red Switch olacak bence.
Hocam o fiyatlara mekanik klavye de kullandım ama memnun kalmadım bence mekanik olması için en az 500-600 TL bütçe olması lazım, kendi görüşüm tabii. Bir de ben kimseye Blue Switch önermem çünkü çok sesi var evde yalnız yaşıyorsan alınabilir sadece başkaları varsa çok rahatsız ediyor bir süre sonra.
Hocam o fiyatlara mekanik klavye de kullandım ama memnun kalmadım bence mekanik olması için en az 500-600 TL bütçe olması lazım, kendi görüşüm tabi. Bir de ben kimseye Blue Switch önermem çünkü çok sesi var evde yalnız yaşıyorsan alınabilir sadece başkaları varsa çok rahatsız ediyor bir süre sonra. Mekanik dedin mi Red Switch olacak bence.
Tepkime süresi olarak Red Switch, ama kimisine Blue hoşuna gider ve Moba oynuyordur ona sorun teşkil etmez. Ayrıca bu bütçe de gayet iyi mekanik klavyeler Motospeed modelleri, Geek modelleri daha bir sürü markanın Banggood, Aliexpress de bulunuyor. O Fiyata membrane alınmaz.