TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Aralık 2020 #1 Kailh Box White adındaki switchi kullanıyor. Yani sesli bir klavye. Sesli klavye isteyen ve almak isteyen arkadaşlar bu klavyeyi kaçırmasın derim. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Kailh Box White adındaki switchi kullanıyor. Yani sesli bir klavye. Sesli klavye isteyen ve almak isteyen arkadaşlar bu klavyeyi kaçırmasın derim. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #2 TÇB dedi: Kailh Box White adındaki switchi kullanıyor. Yani sesli bir klavye. Sesli klavye isteyen ve almak isteyen arkadaşlar bu klavyeyi kaçırmasın derim. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Biraz yorumlara baktım bu klavye ile ilgili herkes sessiz olduğundan bahsetmiş. Kafam karıştı. (Başka mekanik klavye kullanmamışlar galiba.)
TÇB dedi: Kailh Box White adındaki switchi kullanıyor. Yani sesli bir klavye. Sesli klavye isteyen ve almak isteyen arkadaşlar bu klavyeyi kaçırmasın derim. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Biraz yorumlara baktım bu klavye ile ilgili herkes sessiz olduğundan bahsetmiş. Kafam karıştı. (Başka mekanik klavye kullanmamışlar galiba.)
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Aralık 2020 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: Biraz yorumlara baktım bu klavye ile ilgili herkes sessiz olduğundan bahsetmiş. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Ses testi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesli klavyedir kendisi. Arkadaşa sessiz gelmiş galiba.
Onur Turgut Ermiş dedi: Biraz yorumlara baktım bu klavye ile ilgili herkes sessiz olduğundan bahsetmiş. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Ses testi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesli klavyedir kendisi. Arkadaşa sessiz gelmiş galiba.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #4 TÇB dedi: Ses testi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesli klavyedir kendisi. Arkadaşa sessiz gelmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Attığınız İtopya linkindeki yorumlara baktım. 5 yorumun 2'si sessiz yazdığı için buraya da yazmak istedim.
TÇB dedi: Ses testi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesli klavyedir kendisi. Arkadaşa sessiz gelmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Attığınız İtopya linkindeki yorumlara baktım. 5 yorumun 2'si sessiz yazdığı için buraya da yazmak istedim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #5 Clicky olduğu için Blue Switch sesi benzeri bir ses çıkartıyor ama o kadar da sesli değil. Razer'ın mor Switchleri gibi.
Clicky olduğu için Blue Switch sesi benzeri bir ses çıkartıyor ama o kadar da sesli değil. Razer'ın mor Switchleri gibi.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Aralık 2020 #6 Onur Turgut Ermiş dedi: Attığınız İtopya linkindeki yorumlara baktım. 5 yorumun 2'si sessiz yazdığı için buraya da yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda 2:50 dakikadan itibaren farklarını anlatıyor blue switch ile. Blue switche göre daha az sesi var galiba.
Onur Turgut Ermiş dedi: Attığınız İtopya linkindeki yorumlara baktım. 5 yorumun 2'si sessiz yazdığı için buraya da yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda 2:50 dakikadan itibaren farklarını anlatıyor blue switch ile. Blue switche göre daha az sesi var galiba.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 30 Aralık 2020 #7 GK 30'dan geçmeli miyim?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #8 Taylor Swift Fan Cl dedi: GK 30'dan geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Memnunsanız geçmenize gerek yok.
Taylor Swift Fan Cl dedi: GK 30'dan geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Memnunsanız geçmenize gerek yok.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Aralık 2020 #9 Taylor Swift Fan Cl dedi: GK 30'dan geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mekanik istiyorsanız geçebilirsiniz.
Taylor Swift Fan Cl dedi: GK 30'dan geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mekanik istiyorsanız geçebilirsiniz.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 30 Aralık 2020 #10 hadwiger dedi: Memnunsanız geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Memnunum aslında, zaten kendi kullandığım mekanik hisli de yine de insan indirim görünce soramadan geçemiyor.
hadwiger dedi: Memnunsanız geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Memnunum aslında, zaten kendi kullandığım mekanik hisli de yine de insan indirim görünce soramadan geçemiyor.