MSI Vigor GK50 Elite vs HP Omen Encoder

Tam boy klavye arayışındayım. 800 TL üzerinde 1 kuruş dahi çıkamam. Brown ve red Switch tercihimdir. RGB takıntısı olan biri değilim önemli olan uzun süre kullanım sağlayacak bir klavye. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gk50 elite max 800 tlye bana göre rakipsiz
Ben msi seçerim

İki switchte uzun süre götürür, Kailh Box White Switch brown ve red den biraz daha seslidir.
Sesi sorun olmayacaksa GK50 Elite alırdım.

GK50 Elite LP'ın gayet makul olduğunu düşünüyorum. İtopya'nın indirim zamanında K60 LP yine bütçenizin seviyesine inmişti ama tekrar olur mu? Bilinmez.
Hocam İtopya üzerinden ürün almıyorum artık. Ne kadar ucuz olursa olsun iade ve değişime göndermek için kargoya kendi cebimden para ödemek zorunda kalıyorum.

Hocam İtopya üzerinden ürün almıyorum artık. Ne kadar ucuz olursa olsun iade ve değişime göndermek için kargoya kendi cebimden para ödemek zorunda kalıyorum.
Corsair ürünlerinde iade/değişim daha sağlam ilerliyor. O yüzden de belirtmiştim ama hiç bulaşmam diyorsanız GK50 Elite LP alınır.

Corsair ürünlerinde iade/değişim daha sağlam ilerliyor. O yüzden de belirtmiştim ama hiç bulaşmam diyorsanız GK50 Elite LP alınır.
Yok hocam ondan değil. UPS ile çalışıyorlar ancak UPS bana 50 KM uzaklıkta. Git gel yapmam bile zaten cebimden ayrı para çıkmasına sebep oluyor. Bundan dolayı farklı kargo firmaları ile çalışan şirketleri tercih ediyorum.

800 Liraya Switch olarak GK50 Elite'den daha iyi bir klavye yok sanırım. HP Omen Encoder de iyi bir F/P seçenek gibi duruyor. Ben olsam MSI alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…