6 69TürkLirası Kilopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba, MSI Vigor GK50 Low Profile TKL satın aldım ama tuşlardan çıkan ses inceleme videolarında duyduğumdan farklı geliyor. Ayrıca tuşlara ardı sıra hızlıca basarsam yay sesi de kolayca duyulabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce ses normal mi? Klavyeyi iade etmeli miyim?
Merhaba, MSI Vigor GK50 Low Profile TKL satın aldım ama tuşlardan çıkan ses inceleme videolarında duyduğumdan farklı geliyor. Ayrıca tuşlara ardı sıra hızlıca basarsam yay sesi de kolayca duyulabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce ses normal mi? Klavyeyi iade etmeli miyim?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Kasım 2023 #2 Ben bir anormallik fark edemedim fakat videodan dolayı olabilir.