MSI Vigor GK70 Alınır Mı?

toprox

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
Klavye itopya'da şuan 399 TL. Ben internette yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. O yüzden danışmak istedim. Ürünün linki: MSI Vigor GK70 RGB TR Gaming Klavye | ITOPYA
Yoksa beklenip ve üstüne biraz para eklenip, Corsair K70 MK2 ya da K68 RGB almak daha mı mantıklıdır? Teşekkürler.

Ben de aynı durumdayım hiç yorum yok neden msi önermiyorsunuz herhangi bir sorun vs mi var?

Arkadaşlar iki ürünü de kullanmadan yorum yapmayın lütfen.

MSI Vigor GK70' te Cherry MX switch kullanılmış ve gövde malzemesi sağlam duruyor. Videolardan araştırmanı tavsiye ederim fiyatı gayet güzel. Özellikle yazılım desteğine bakabilirsin.

@chuk Kullandığımızı ve ya Test etmediğimizi nereden biliyorsun acaba? Corsair ile Msi'yi karşılaştıramazsın, Corsair en kaliteli markalardandır ekipmanlarda Msi sadece markası var diye direk kaliteli damgası vurulan bir şirkettir tabii kalitelidir, ama Corsair gibi bir ekipman kralı varken iş Msi'ye düşmez.

Daha önce tenkeyless tecrüben olduysa ya da "ben numlock tuşlarını zaten kullanmıyorum" diyorsan alabilirsin. Önceliğiniz RGB değilse Corsair K68 Red LED düşünebilirsiniz fiyatları aynı.(Adeks Store)
Aslında numlock tuşlarına pek de bağımlı değilim. Fakat bilek desteği olmaması çok büyük eksi benim için. Ama sanırım o sonradan eklenebiliyormuş. Önceliğim RGB değil tabi ama K70 LUX İtopya'da 399 TL iken kaçırdım, onun bir kez daha düşmesini beklerim artık.
@toprox Dostum Corsair al keyfine bak diyorum kısaca bekle indirim olacak, Nisan aylarında sana önerim en kısa zamanda denkleştirip alman malum dolar....
Sağolasın dostum, MSI'ya ve switchlerin üreticisi olan Cherry MX'e güveniyorum ama dediğin gibi bilek desteği ve medya tuşlarının olması Corsair'i 1 adım öne taşıyor. Tabiki de MSI indirimli fiyatına göre çok iyi ama bekleyip üstüne biraz daha eklemem daha doğru olacaktır. Saygılar. Switch kalitesi ve yapısal olarak gayet kaliteli bir klavye, fakat bana uygun değil sanırım. Bilek desteği lazım ve klavyenin küçük olması her ne kadar daha avantajlı olsa da bana pek şık gelmedi. Kesinlikle kaliteli bir klavye ve 399 TL'ye değecektir ama dediğim gibi bana uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…