MSI Vigor GK70 CR vs Logitech G Pro vs SS Apex M750 TKL Klavye Tercihi

Mehmet_ucar

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2017
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yeni klavye alacağım, sizce hangisini almalıyım?
  1. MSI Vigor GK70 CR US Cherry MX RGB Gaming Klavye Fiyatı
  2. Logitech G Pro Mekanik Gaming Klavye - US Layout 920-008294 Fiyatı
  3. SteelSeries Apex M750 TKL RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi-UK Fiyatı
  4. Asus M802 Claymore Core Red Cherry RGB TR Oyuncu Klavye Fiyatı

Asus'un fiyatı fazla uçuk, o kadar para vereceğimi sanmam ama yine de koymak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ek olarak: Numlock olmayan klavyelere FPS Klavyesi deniyor. Ben az yer kaplayan klavye istediğim için Numlock olmayan modellere bakıyorum ama genellikle MOBA oynayan birisiyim. Sıkıntı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir sıkıntı olmasını düşünüyorsun anlayamadım Asus Claymore Core 2 ay önce Gameekstra'da 520TL'ye satıldı desem Şahsen ben Asus Claymore alırdım nümerik tuşların olduğu bölüm çıkabiliyor ister çıkar istersem takardım.
 
Özellik bakımından dedim onu. Bazı klavyeler MOBA Klavyesi diye geçerken bazıları FPS diye geçiyor. bunun bi farkı vardır diye düşünüyorum. Çok bilgili değilim bu konuda. 2 Ay önce 520 tl mi şu an 520 TL olsa direk alırdım, ama 900 lira çok. % Kaç indirimdeyken almıştınız acaba?
 
Almadım sadece takip ederim indirimleri. FPS veya MOBA klavyesi diye bir şey yok farkı da yok. Yan tarafına ekstra G tuşu ekleyince FPS oynanmıyor mu yani?
 
Numpad sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Öyle hayatında aman aman bir şey değişmez ama gün içerisinde bilgisayarı kullanırken bir bak Numpad'i ne sıklıkla kullanıyorsun. Ben mesela klavye almadan önce multimedya tuşlarına ne kadar önem verdiğimi öyle anlamıştım. Sen de öyle yapabilirsin.
 
Almadım sadece takip ederim indirimleri. FPS veya MOBA klavyesi diye bir şey yok farkı da yok. Yan tarafına ekstra G tuşu ekleyince FPS oynanmıyor mu yani?
Kingston HyperX Alloy FPS Pro-M Oyuncu Klavyesi Fiyatı
Onu hyperx e sorun isterseniz. öyle yazanlar onlar
Numlock'u kullanmıyorum. Kullanıp kullanmamam önemli değil zaten. Küçük klavye arıyorum daha az yer kaplayan.
 
Aslında tam olarak öyle değil. Buradan bakabilirsin. Oyuncuların Gözdesi Mekanik Klavye Nedir? Hangi Switch Daha İyidir? Tabi bu çokta önemli değil MOBA'da oynarsın FPS'de.
 
Aslında tam olarak öyle değil. Buradan bakabilirsin. Oyuncuların Gözdesi Mekanik Klavye Nedir? Hangi Switch Daha İyidir? Tabi bu çokta önemli değil MOBA'da oynarsın FPS'de.
Mehmetcim klavyelerin switch farklılıkları olur ki ben tüm oyunlar için sana Red derim yani bu fark demek değil. Oyun oynayacaksan al Red Switchli bir klavye oyna. Neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamadım ki. Tasarımıyla klavye FPS klavyesi veya RTS klavyesi mi olacak? Pazarlama taktiklerine kanma.
 
Yahu bir şey ispat etmeye çalıştığım falan yok. Sana kim tasarımına göre dedi? Cherry türüne göre dedim ben onu. Tabi ki de switch farklılıkları var farkettiysen attığım klavyelerde bir çoğunda red siyah switch kullanıyorlar. Yani buraya dikkat etmelisin : Screenshot Hala ne demek istedigimi anlamayıp, çarptırmaya çalışıcaksan lütfen cevap verme Umut'cum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…