MSI vs Asus GTX 1060

Hangi ekran kartı?

• ASUS GeForce GTX1060 STRIX 6GB GDDR5 192Bit DX12 NVIDIA

Oy: 4 40,0%
  • MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia GeForce DX12

Oy: 6 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Asus lehim teknolojisi iyi diye biliyorum ve Asus'un kullandığı kondansatörler daha iyi.

Fakat 200 lira fazladan masrafa o.c. yapmayı da düşünmediğin göz önüne alırsak gerek yok bence.

Rx480 iyi bir alternatif olmasının bir diğer sebebi ise;
izlediğim crossfire testlerinde en yüksek başarı oranını elde etiğini gördüm. Anakartını crossfire destekli alırsan, ileride bir Rx480 daha takarak Gtx 1080 seviyesine ( ki böyle Gtx 1080 den bin tl daha ucuz olur ) ulaşabilirsin.

Asus lehim teknolojisi iyi diye biliyorum ve Asus'un kullandığı kondansatörler daha iyi.

Fakat 200 lira fazladan masrafa o.c. yapmayı da düşünmediğin göz önüne alırsak gerek yok bence.

Rx480 iyi bir alternatif olmasının bir diğer sebebi ise;
izlediğim crossfire testlerinde en yüksek başarı oranını elde etiğini gördüm. Anakartını crossfire destekli alırsan, ileride bir Rx480 daha takarak Gtx 1080 seviyesine ( ki böyle Gtx 1080 den bin tl daha ucuz olur ) ulaşabilirsin.
Nvidia takıntılı değilim aslında ama hep amd ekran kartı kullandım monitör desteği ve farklılıkla birlikte arayüz sebebiyle gtx düşünüyorum ya :/ ama teşekkürler :))

GTX 1060'ın artıları: DX11 performansı, DX12 için çıkacak olan Game Ready sürücüsü, daha düşük güç tüketimi.
Eksileri: Fiyatı, GSync monitörlerin pahallı olması.
RX 480'in artıları: DX12 performansı, DX11 için çıkan güncellemeleri, fiyatı, FreeSync monitörlerin ucuzluğu.
Eksileri: Bazı kullanıcıların yaşadıkları sorunlar.
Karar sizin.

o kadar msi dedim n11 sürpriz yaptı elimdeki 30 tllik hediye çekinide kullandım ve asus strix 1510 tlye geldi gözüm kapalı aldım şuanki r9 270x le uzunluk varı 1 inch yani 2.5 cm ortalama :) tekrar teşekkürler

GTX 1060'ın artıları: DX11 performansı, DX12 için çıkacak olan Game Ready sürücüsü, daha düşük güç tüketimi.
Eksileri: Fiyatı, GSync monitörlerin pahallı olması.
RX 480'in artıları: DX12 performansı, DX11 için çıkan güncellemeleri, fiyatı, FreeSync monitörlerin ucuzluğu.
Eksileri: Bazı kullanıcıların yaşadıkları sorunlar.
Karar sizin.

GameReady hakkında daha fazla bilgi var mı ? Dx12 Geliştirmesi gayet kullanışlı olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı