caglaraycan Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 1 Nisan 2014 #12 Silinen üye dedi: Adamın bütçesi olsaydı zaten 1500-2000tl arası kartara yönelirdi Genişletmek için tıkla... Arkadaş bütçe belirtmemiş ki sadece 2 kart arasında hangisi demiş. Vs 'den ben bunu anlıyorum.
Silinen üye dedi: Adamın bütçesi olsaydı zaten 1500-2000tl arası kartara yönelirdi Genişletmek için tıkla... Arkadaş bütçe belirtmemiş ki sadece 2 kart arasında hangisi demiş. Vs 'den ben bunu anlıyorum.
S Slayer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #13 Ama bütçesi yüksek olsaydı zaten dahah pahalı kartlara yönelirdi.
caglaraycan Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 1 Nisan 2014 #15 Silinen üye dedi: Asus. Genişletmek için tıkla... Aynen, Asus hem ekran hemde ana kartlarda iyidir. Kalitesi tartışılmaz.
Silinen üye dedi: Asus. Genişletmek için tıkla... Aynen, Asus hem ekran hemde ana kartlarda iyidir. Kalitesi tartışılmaz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Nisan 2014 #16 Asus. DCUII. Ayrıca Zotac'ı kesinlikle önermiyorum. Eskiden bir modelini kullanmıştım çok çabuk bozuluyor. Araştırdım hala öyle.
Asus. DCUII. Ayrıca Zotac'ı kesinlikle önermiyorum. Eskiden bir modelini kullanmıştım çok çabuk bozuluyor. Araştırdım hala öyle.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #17 Asus O.C. edilmiş versiyon. Çok fark olmaz. Bence ucuz olanı alın.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Nisan 2014 #18 Berke Kan dedi: Asus O.C. edilmiş versiyon. Çok fark olmaz. Bence ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta Asus. Ben Asus'un kalitesine de soğutmasına da güveniyorum. O yüzden Asus'u öneriyorum.
Berke Kan dedi: Asus O.C. edilmiş versiyon. Çok fark olmaz. Bence ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta Asus. Ben Asus'un kalitesine de soğutmasına da güveniyorum. O yüzden Asus'u öneriyorum.
S Slayer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #19 Akif dedi: Ama sonuçta Asus. Ben Asus'un kalitesine de soğutmasına da güveniyorum. O yüzden Asus'u öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen asus bi başka
Akif dedi: Ama sonuçta Asus. Ben Asus'un kalitesine de soğutmasına da güveniyorum. O yüzden Asus'u öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen asus bi başka
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #20 MSI'ın kalitesinin de ASUS'tan aşağı kalır yanı yok. Soğutmaları da eşit. Diğer parçalarda anlarım da MSI'a karşı pek bir üstünlüğü yok.
MSI'ın kalitesinin de ASUS'tan aşağı kalır yanı yok. Soğutmaları da eşit. Diğer parçalarda anlarım da MSI'a karşı pek bir üstünlüğü yok.