MSI vs Asus GTX 960?

Hangisi tercih edilmeli?

• Oy verenlerin toplamı
    4
  • Anket kapandı .
Makaleler
4
Daha fazla  
MSI GTX 960 GAMING 4G ile ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 arasında seçim yapmakta zorlanıyorum!

1-) Asus'un daha pahalı olmasını gerektiren sebep nedir?

2-) İki farklı markanın aynı GPU kullanmasına rağmen salt performans haricindeki özellikleri farklı mıdır? Fark varsa bunlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadır şu ikisi arasında deli gibi gidip geliyorum. Bi yanım anakartım MSI olduğu için MSI istiyor, bi yanımda pahalıdır iyidir mantığıyla ASUS istiyor. Acayip bir ortak baskınlık durumu var

R9 380 al çöz işi

GTX 960 chipset bir ekran kartına 4GB bellek çok mantıklı değil en azından R9 380 almanız daha mantıklı olur daha performanslı olur. Öte yandan asus mu msi mı derseniz msi derim soğutması daha iyidir.

Ekran kartlarında ASUS'u, MSİ'ye rakip olarak görmüyorum. Siz de böyle düşünerek hareket edin. Seçiminizi MSİ'dan yana kullanın.

Ayrıca 960 yerine 380 alınmalıdır.

İki ekran kartının da performansları aynı diyebiliriz. Fakat hem soğutma hem de fiyat olarak MSI daha avantajlıdır. Eğer AMD tarafından bu fiyat aralığında bir ekran kartı almak isterseniz de kesinlikle R9 380 almalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…