Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar üstteki laptoplardan hangisini önerirsiniz? Bütçem 40'a kadar gidiyor. Aradaki fiyat farkına değer değmez fikirlerinizi bekliyorum. Eğer daha güzel öneriniz varsa önerilerinize açığım. Teşekkürler.
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar üstteki laptoplardan hangisini önerirsiniz? Bütçem 40'a kadar gidiyor. Aradaki fiyat farkına değer değmez fikirlerinizi bekliyorum. Eğer daha güzel öneriniz varsa önerilerinize açığım. Teşekkürler.
GF serisi o işlemciyi kaldıracak düzeyde bir laptop değil. En kalitesiz MSI kasası. 2-3 gün önce gittim gördüm. Menteşeleri hareket ettirin de kasa yamuluyor. Jarrod Tech de zaten bu konudan bahsetmişti.
GF serisi o işlemciyi kaldıracak düzeyde bir laptop değil. En kalitesiz MSI kasası. 2-3 gün önce gittim gördüm. Menteşeleri hareket ettirin de kasa yamuluyor. Jarrod tech de zaten bu konudan bahsetmişti.
Marka takıntım yoktur ama HP pek oyun dünyasında adını duyuramamış laptoplardan birisi ve ben bu konuda biraz çekimser kalıyorum. Pişman olmayacaksam eğer F/P avantajı doğrultusunda belki aklımda bulunabilir. Sıkıntı yaşar mıyım ki acaba?