Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #11 TheXboy dedi: 2GB lık versiyonunu alıp ASUS u tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden Asus açıklayabilir misiniz?
TheXboy dedi: 2GB lık versiyonunu alıp ASUS u tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden Asus açıklayabilir misiniz?
TheXboy Hectopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #12 Mccree dedi: Neden Asus açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arasında 50 tl fark var almışken 2 fanlı tercih edebilirsiniz daha rahat edersiniz bana göre.
Mccree dedi: Neden Asus açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arasında 50 tl fark var almışken 2 fanlı tercih edebilirsiniz daha rahat edersiniz bana göre.
Dark Soul Pro Gamers Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 460 Yer Şanlıurfa Daha fazla Meslek Eğitimci 1 Şubat 2017 #13 Ben asus servisinin çok kötü olmasından dolayı hiç bir ürünümü o marka seçmiyorum. Asus alsan bozulsa varya servis kartı kırar gönderirse şaşırma. Başımıza geldi. Msi al...
Ben asus servisinin çok kötü olmasından dolayı hiç bir ürünümü o marka seçmiyorum. Asus alsan bozulsa varya servis kartı kırar gönderirse şaşırma. Başımıza geldi. Msi al...
Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #14 Arkadaşlar peki OC versiyon ile normal versiyon arasında ne fark var? Sapphire OC'suz 539 lira. Msi OC versiyon 516 lira.
Arkadaşlar peki OC versiyon ile normal versiyon arasında ne fark var? Sapphire OC'suz 539 lira. Msi OC versiyon 516 lira.