706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 12 Eylül 2020 #21 bados123 dedi: Founders Edition kartlara da bakmak lazım. ASUS TUF serisindeki AMD laptoplarda soğutma sıkıntıları ile boğuştu bir ara. Bence kasıtlı yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim de dikkatimi çekiyor genel anlamda AMD’ye karşı tutum var bence, özellikle anakart konusunda AMD anakartların tasarımlarına çok özenmiyorlar, İntel’e bakıyorum tasarım şahane ama
bados123 dedi: Founders Edition kartlara da bakmak lazım. ASUS TUF serisindeki AMD laptoplarda soğutma sıkıntıları ile boğuştu bir ara. Bence kasıtlı yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim de dikkatimi çekiyor genel anlamda AMD’ye karşı tutum var bence, özellikle anakart konusunda AMD anakartların tasarımlarına çok özenmiyorlar, İntel’e bakıyorum tasarım şahane ama
GuardianAngel1907 Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #22 Neyse baktım sence hangisi daha iyi(arkadaş için alıyorum pcsi yok)GTX 1650 Super Ventus 1650 Super TUF.
Neyse baktım sence hangisi daha iyi(arkadaş için alıyorum pcsi yok)GTX 1650 Super Ventus 1650 Super TUF.