MSI vs Asus

PSU yeterli kardeşim. Bana kalırsa fazla para verme Bazooka al senin yazdığın pro gaming ile aynı performansı alırsın pro gaming in soğutması, işlemci pin bağlantısının çok olması, Languard gibi artıları var. Pro gaming daha iyi fakat bazooka da üzmez. Karar senin.

Ben takım olsun diye öyle dedim.
Anakartı da Asus almak istiyorum. Ben bir şekilde bunları indirime denk getiririm . Ama daha ucuz bir fiyatlı Asus Gaming anakart bulursanız söyleyin .

Yok en son yazdığım sistemi okumamışsınız. Dedimki Asus Strix RX 480 4 GB'ı yok. Artık keseyi açıcaz mecbur dedim.
En son istediğim sistem şu :
  • Asus B150M Gaming Pro
  • Asus Strix RX 480 8 GB
  • İ5 6500
  • Samsung 750 EVO 250 GB
  • Corsair 8 GB DDR 4 2400 MHZ CL 14 RAM
  • Aerocool V3X Red Devil Advance 600 W 80+

Ancak tek sorun kaldı. Sınırı sonuna kadar zorlayarak 8 GB RAM daha alıcam ve RAM 16 GB olucak. Ancak Corsair'in LED'li RAM'lerinden olsun veya Kingston'un fark etmez. Böyle bir RAM tavsiyeniz var mı?

m-Atx bir anakart alıyorsun. Görüntüye çok takma. Zaten anakart, ekran kartı ve diğer bileşenlerin altında kaybolacak. Zaten aldığın kasa pencereli değil. Neden bu kadar çok taktın görüntüye? Tavsiyem Sapphire RX 470 Nitro+ 4Gb alman. Referans RX 480'e eşdeğer performans veriyor. Hem bütçeyi çok aşmamış olursun hem de Sapphire modelinin performansı Asus ve MSI' dan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…