"Dalga geçiyor olmalısın." dememin sebebi; "Hocam sana göre öyle işteHayır geçmiyorum. Msi düşünmüyorum Asus ile arasında çok az bir fark var performans olarak. Ama Asus'da arka plaka var ve coil Whine daha az görülüyor. Şu anda Galax ve Asus arasındayım. Galax'ta da Coil Whine durumu olabilir ondan tam bir bilgim yokKonuya yazan arkadaş kendisinde olduğunu söylemişti ama ondan başka kullanan kimse yazmadığı için bilmiyorum. Koca forumda Ex Oc kullanan bir kişi çıktı sadece Ona ayrı konu açabilirim daha iyi geri dönüş gelir belki diyerek tam bilmiyorum
Performans iyi görünüyor ama uzun ömür istiyorum ben. Kullanan arkadaşlar yorum atsa konuya bilgi alsam güzel olacak
"Dalga geçiyor olmalısın." dememin sebebi; "Hocam sana göre öyle işte" tepkindir. Bana göre öyle değil. Bilirkişilere göre öyle. Aslolan öyle. Bana göre olsa, "Benim fikrim bu yöndedir." diye belirtirdim.
Ayrıca, Backplate benim için de önemliydi. Uzun süre kafamı karıştıran bir unsurdu. Tabi o zamanlar GTX970 almayı düşünüyordum. Bu sebepten ilk yorumumda seni anladığımdan bahsettim. Sonra fikrimi değiştirip 980Ti alınca ve Backplate'i yakından inceleyince gördüm ki kartın eğilmesini, bükülmesini engelleyecek bir görevi söz konusu değil. Biraz pazarlama stratejisi, biraz görsellik. Alıcıya daha sağlam bir ürün aldığını hissettiriyor. Fazlası değil.
Gigabyte'tan daha önce dilim yandığı için yeni sistem toplarken ürünlerini incelemedim. Bilgim yok ne yazık ki.İlginçHissettiriyor ama yalan yok şimdi İçim rahat olur şehirden şehir'e taşınsam bile Bu arada Gigabytenin ne çok ekran kartı modeli var Gtx970 için ya kafam döndü resmen. Bir model buldum testlerde R9 390x'i bile geçiyor genel olarak Baya hoşuma gitti ve şu anda indirimde hepsiburada'da almaya param yok şu anda gerçi ama Gigabyte Nvidia GeForce GTX 970 Extreme 4GB 256Bit hakkında bilgin var mı ? Ayrıca fanları renkli ve çok güzel çok hoşuma gitti nedense
Gigabyte'tan daha önce dilim yandığı için yeni sistem toplarken ürünlerini incelemedim. Bilgim yok ne yazık ki.
Sen de karar ver ama artık. Konuya 70 küsür yorum yapılmış, bir de Gigabyte çıkardın başımıza. Ben X99 toplarken 3-5 yorumla yetindim
970 için bütün markalarda Military Class bileşenler kullanılıyor yanlışını da düzelteyim. Zotac al ve OC yap bakalım Military Class mıymış
Ooo işimiz uzun. Diğer yorumları bekleyeceğiz mecbur. Vardır illa ki kullananı ya da araştıranı.O lafın gelişi hocamBen zotac almam zaten Konuda yorum çokta hep aynı kişileriz bir şeyleri konuş et derken böyle oldu konu Ben çok seçici bir insanım lanet olsun ki arkadaş seçiminden tut en ince şeye kadar böyleyim. İyi bir karar vermek istiyorum sadece sırf bu yüzden sormadan etmeden Asus yada Msi alır geçerdim ama gerçekten daha iyi performans verebilecek kartlar var gibi görünüyor Özellikle Gigabytenin az önce attığım versionu r9 390x ile yarışmasıyla beni etkiledi artık hep r9 390x fiyatıyla Gt970'den daha lafından bıktım açıkcası Böyle bir kart görmek beni sevindirdi. Kartın normal fiyatı 1600 TL yani Hof ile aynı fiyatta gibi görünüyor ama indirim almış ben sabırlıyım süre benim için çok sorun değil en son ekran kartını alsam gene olur yada bir anda hepsini netten siparişte verebilirim orasını bilmiyorum aslında şu anda nakit 1.5 olabilirdi üstümde eğer telefonum kırılıp yerine Asus Zenfone Laser 2 almasaydım
Galax Gtx970 Hof zaten aklımdaydı ama fiyat sebepli eliyordum hep şimdi birde Gigabyte GeForce GTX 970 Xtreme Gaming girdi aklıma kafam iyice karıştı
Ooo işimiz uzun. Diğer yorumları bekleyeceğiz mecbur. Vardır illa ki kullananı ya da araştıranı.
FTW modeli SSC modelinden daha üstün değilmi?
FTW modeli SSC modelinden daha üstün değilmi?