MSI vs Sapphire R9 390?

Sapphire r9 390 nitro VS Msi R9 390

• Sapphire r9 390 nitro

Oy: 16 66,7%
  • Msi r9 390 gaming

Oy: 8 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    24

iboxiboxibox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sinerji bilgisayar'dan 3500 TL degerinde bir sistem topladim. Bu sistemi nisan ayinin sonunda alicam. Almadan önce sizin de sistem hakkinda yorumlarinizi merak ettim.

Ve tek sorun ekran kartı, msi 390 alicaktim fakat sapphirenin r9 390 nitro modeli gerçekten basarili bir modelmis msi ile ayni performansı veriyor ve 150 200 tl daha ucuz o yuzden bu ekran kartini dusunuyorum sizin yorumlariniz nedir bu konuda?

Birde resimdeki sogutucu yerine vatan bilgisayar'dan cooler master hyper t4 alicam.

Yorumlara yanit veremeyebilirim cunku yasak geliyor genelde paylasim yaptigimda neyse simdiden teşekkürler.

received_221295094895850.jpeg

Yasak gelmemesi için yazım kurallarına dikkat etmelisin. Bu konuda ceza gelebilir çünkü yazıları ingilizce karakter üzerinden yazmışsın.

Soğutma performansı, bileşen kalitesi ve yazılım tarafında MSI her daim daha iyidir. Yani arada vereceğin fazladan parayı sona kadar hak eder.

Sapphire bildiğim kadarıyla R9 390'lar arasında en iyi soğutma sistemine sahip, Msi onu %1-2 kadar bir farkla geçse bile aradaki fiyata değmesi imkansız, Msi'ın çok hoş uygulamaları var işinize yarayabilecek, kullanıcı dostu vs. ancak günün sonunda tercihinizi Sapphire'de yana yapmanız yararınıza olacaktır. Bu konuda bulabildiğim tek dişe dokunur link

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı