MSI X370 Gaming Pro Carbon sisteme RAM önerisi

Samett61

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde MSI X370 Gaming Pro Carbon anakart var, buna tek 8 GB takmak istiyorum daha sonra yükselteceğim. DDR4 olduğunu biliyorum fakat DIMM, SoDIMM muhabbeti falan var hangisi bu anakarta uyar? 350 400 TL'lik bu sistemi adam gibi besleyip koruyabilecek bir güç kaynağına ihtiyacım var. Ek olarak şu anda ekran kartı almayacağım yurt dışından almayı düşünüyorum. Anakartta PCI-Express 2.0 girişi var sanırım. İdareten ekrana görüntü gelmesi için bir ekran kartı taksam görüntü alabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, konuda belirttiğim bütçede güzel bir PSU önerisindede bulanabilecek var mı? 3 aşağı 5 yukarı ucuz veya pahalı olabilir.

1. Yalnız bu anakartta PCI 3.0 var. Yani her ekran kartı takılabilir.
2. DIMM RAM ler ona uyar. SoDIMM RAM ler az bulunur. Arkadaşın önerdiği bellekleri takabilirsiniz.
3. PSU için sisteminizi belirtmeniz gerekiyor.

MSİ X370 GAMİNG PRO CARBON Anakart
AMD Ryzen 1500X işlemci
ATi Radeon HD 4350 Ekran kartı (İleride GTX 1050Ti)
8 GB RAM

Başka bir bilgiye gerek var mı?
Marka olarak Cooler Master ve SeaSonic önceliğimdir.

Ek olarak PSU'lardaki çift kanal ve tek kanal durumu ne oluyor?
1050 Ti için ek bir pin girişi oluyor. Tek kanal PSU'larda bu mevcut değil mi? Tek kanal PSU'yla çalıştırabiliriz bu ekran kartını umarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı