wedge Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #1 Aşağıdaki linkte bulunan RAM'leri almak istiyorum fakat uyumlu mu anakartıma ve 3600 MHz'de kullanabilecek miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım : MSI Global RAM'ler : Gskill 16 Gb Trident Z Dual Kit Rgb Led Ram Fiyatı - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2019
Aşağıdaki linkte bulunan RAM'leri almak istiyorum fakat uyumlu mu anakartıma ve 3600 MHz'de kullanabilecek miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım : MSI Global RAM'ler : Gskill 16 Gb Trident Z Dual Kit Rgb Led Ram Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #2 wedge dedi: Aşağıdaki linkte bulunan RAM'leri almak istiyorum fakat uyumlu mu anakartıma ve 3600 MHz'de kullanabilecek miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım : MSI Global RAM'ler : Gskill 16 Gb Trident Z Dual Kit Rgb Led Ram Fiyatı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... 3600MHz' de kullanamazsınız. En fazla 3200MHz' de kullanabilirsiniz. Bu da para israfı demek, yerine 3200MHz bellekler tercih edilebilir.
wedge dedi: Aşağıdaki linkte bulunan RAM'leri almak istiyorum fakat uyumlu mu anakartıma ve 3600 MHz'de kullanabilecek miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım : MSI Global RAM'ler : Gskill 16 Gb Trident Z Dual Kit Rgb Led Ram Fiyatı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... 3600MHz' de kullanamazsınız. En fazla 3200MHz' de kullanabilirsiniz. Bu da para israfı demek, yerine 3200MHz bellekler tercih edilebilir.
wedge Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #3 Skairipa dedi: 3600MHz' de kullanamazsınız. En fazla 3200MHz' de kullanabilirsiniz. Bu da para israfı demek, yerine 3200MHz bellekler tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... peki bu RAM'leri alıp 3200'de çalıştırırsam sıkıntı çıkar mı? İleriye dönük almak istiyorum sebebi bu. Belki ilerde daha güçlü bir anakart alabilirim. Son düzenleme: 3 Şubat 2019
Skairipa dedi: 3600MHz' de kullanamazsınız. En fazla 3200MHz' de kullanabilirsiniz. Bu da para israfı demek, yerine 3200MHz bellekler tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... peki bu RAM'leri alıp 3200'de çalıştırırsam sıkıntı çıkar mı? İleriye dönük almak istiyorum sebebi bu. Belki ilerde daha güçlü bir anakart alabilirim.
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #4 wedge dedi: peki bu RAM'leri alıp 3200'de çalıştırırsam sıkıntı çıkar mı? İleriye dönük almak istiyorum sebebi bu. Belki ilerde daha güçlü bir anakart alabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınız yeterince güçlü, anakartınız için o bellekler bana göre para israfından başka bir şey değil. 3200MHz bellek almanızı tavsiye ederim. Eğer alırsanız da 3200MHz' de çalışır, bir sıkıntı olmaz.
wedge dedi: peki bu RAM'leri alıp 3200'de çalıştırırsam sıkıntı çıkar mı? İleriye dönük almak istiyorum sebebi bu. Belki ilerde daha güçlü bir anakart alabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınız yeterince güçlü, anakartınız için o bellekler bana göre para israfından başka bir şey değil. 3200MHz bellek almanızı tavsiye ederim. Eğer alırsanız da 3200MHz' de çalışır, bir sıkıntı olmaz.