MSI X470 Gaming M7 Ac Uyumlu RAM Tavsiyesi

hajluk

Decapat
Başlıkta da belirtiğim gibi RAM tavsiyelerinizi bekliyorum. MSI sitesinden desteklediği RAM kategorisine baktım bulduğum ürünün linkini bırakıyorum.

G.Skill 32GB DDR4 3200Mhz RAM - Nanokatalog ürünle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistem topluyorum anakartı aldım araştırma yaptım biraz. CPU-Z uygulamasını yüklemedim, parçaların hepsini sipariş vermedim daha. Linkteki RAM uyumlu olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım. İşlemci olarak 2700X alacağım. Ekran kartı MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio modelini alacağım. Bir şeyde tereddütte kaldım, Anakartta 2 adet 8 pin güç beslemesi bulunuyor, ekran kartında da 2 adet 8 pin ve 6 pin güç beslemesi bulunuyor, kaç Wattlık PSU almam lazım acaba?

Bence monitör için bütçe belirterek yeni konu açın. Size yardımcı olabilecek pek çok arkadaş var sosyalde. Şahsi önerim madem 4K monitör alacaksınız, renk kalitesi diğer panellere kıyasla daha kötü olan TN panel ürünlere yönelmeyin. Alttaki monitörü inceleyebilirsiniz örnek olarak ama mutlaka bir konu da açın bence.
ViewSonic VX3211-4K-mhd Monitör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…