MSI X470 Sisteme Kasa Önerisi

Xaynthex

Hectopat
Merhaba,
Arkadaşlar paylaşacağım resimde sistemimin özellikleri gözüküyor. Ekran kartı sıcaklığım Destiny 2 oyununda 82 dereceyi görüyor ve kasanın önündeki fanlardan, üstteki fanın önündeki cam bazen aşırı ısınıyor yani neredeyse el değmeyecek kadar sıcaklıklardan bahsediyorum ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Şu anki kasam Dark Prestige. Teknobiyotik'le konuşup değiştirme şansım varsa değiştireceğim. Hava sirkülasyonu konusunda ciddi anlamda beni üzmeyecek kasa tavsiyelerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik de var mıdır bilmiyorum ama Cooler Master MB511 ya da Phanteks Eclipse P400A bu ikisini almanı tavsiye ederim.
Phanteks Eclipse P400A almayı ben de düşünüyordum ancak bir arkadaşım Phanteks in ürettiği en kötü kasa dediği için almaktan vazgeçmiştim. Hava sirkülasyonu ve soğutması nasıl acaba ? Bir de dediğin diğer modeli inceliycem.

Phanteks Eclipse P400A almayı ben de düşünüyordum ancak bir arkadaşım Phanteks in ürettiği en kötü kasa dediği için almaktan vazgeçmiştim. Hava sirkülasyonu ve soğutması nasıl acaba ? Bir de dediğin diğer modeli inceliycem.

Phanteks in ürettiği en kötü kasa mıdır bilmem ama kullanan ve deneyimleyenlerin yorumları genel olarak olumlu. Ön tarafı mesh panel aynı MB511 de olduğu gibi ve doğal olarak hava sirkülasyonu ve soğutması iyi olması gerekiyor.

MB511 zaten ben kullanıyorum hava sirkülasyonu ve soğutması gerçekten iyi çok memnunum.

Phanteks in ürettiği en kötü kasa mıdır bilmem ama kullanan ve deneyimleyenlerin yorumları genel olarak olumlu. Ön tarafı mesh panel aynı MB511 de olduğu gibi ve doğal olarak hava sirkülasyonu ve soğutması iyi olması gerekiyor.

MB511 zaten ben kullanıyorum hava sirkülasyonu ve soğutması gerçekten iyi çok memnunum.

Bu 2 kasa arasındaki tek fark birisinde fanlar led , diğerinde rgb değil mi ? Başka bir fark yok sanırım.

Bu 2 kasa arasındaki tek fark birisinde fanlar led , diğerinde rgb değil mi ? Başka bir fark yok sanırım.

491.20 TL olan yani ürün kodu MCB-B511D-KGNN-RGB
Farklar: RGB Fanlar ve yan kapak temperli cam diğer her şey aynı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı