MSI X470 Sisteme Kasa Önerisi

Yan tarafın temperli cam olması daha iyi değil mi ? Aradaki fiyat farkı önemli değil zaten .

Bana göre daha iyi. Ayrıca mevcut kullandığın kasanın yan kapağını çıkartıp sıcaklık değerlerine baktın mı? Bir de öyle test edip ona göre hareket etmen daha mantıklı.

Bana göre daha iyi. Ayrıca mevcut kullandığın kasanın yan kapağını çıkartıp sıcaklık değerlerine baktın mı? Bir de öyle test edip ona göre hareket etmen daha mantıklı.
Mevcutta olan kasamın yan camında sıcaklık olmuyor , ön camında sıkıntı var . Ön camda üst fanın olduğu kısım aşırı sıcak oluyor. Yani cidden el değmeyecek kadar bir sıcaklıktan bahsediyorum.

MB511 de böyle bir duruma rastlamadım. Kasa gayet serin. Yazın aşırı sıcaklarda az bir fark oluşuyor ama oda çok normal.

MB511 de böyle bir duruma rastlamadım. Kasa gayet serin. Yazın aşırı sıcaklarda az bir fark oluşuyor ama oda çok normal.
Anladım , yardımlarınız için gerçekten çok teşekkürler. Şuan en mantıklı gelen yan camı temperli , rgb fanlı olanı almak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…