MSI X470 ve GTX 1070 Ti için kasa önerisi

chiatte

Hectopat
Daha fazla  
Asus ROG Strix GTX 1070 Ti ekran kartımın ısınma problemini kartta zannederken kasada çıktı. 80 derecelere çıkan kart kasanın yan kapağını açımca 65 derecenin üstüne çıkmıyor. Thermaltake Versa N21 kullanıyordum. Power Supply 600W ve kasanın kendi PSU'su, birkaç sorum var.

1. Güç kaynağı masrafına girmemek için bunu kasadan söksem sorun olur mu?
  2. Ryzen 5 2600X, MSI X470, Strix GTX 1070 Ti sistem için kasa öneriniz var mıdır?
  3. Sıvı soğutma vs. işine girmeme gerek var mıdır?

Bütçem 500-550 TL.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi o kadar çıkarmaya gerek yok bence en basitincen hava akışı için Aerocool LS 5200 olabilir. Kalite veya kablolama çok iyi olmasa da önü ve üstü komple ızgaralı yapısı var.
Onun dışında Phanteks 350X olabilir. Cooler Master MB 511 olabilir. Silverstone PM01 veya Aerocool Project 7 modeli olabilir. NZXT kadar klasik ve kaliteli gözükmese de hava akışı için ideal diye düşünüyorum bunların.

Phanteksi baya öneriyorlar, alırsam ek soğutucuya vs ihtiyacım olur mu yoksa default gelenler işimi görür mü ?

Dark N10 Pro. 5 tane fanı var. Teknobiyotik'in kullandığı kasa. Senin bütçenin de çok altında fiyat olarak.

Dark N10 Pro - NZXT H500 -Phanteks 350X arasında kaldım bana ekstra fan masrafı yaptırmayıp default en iyi soğutmayla gelen hangisidir?

Dark N10 Pro - NZXT H500 -Phanteks 350X arasında kaldım bana ekstra fan masrafı yaptırmayıp default en iyi soğutmayla gelen hangisidir?
Fan her türlü gerekiyor kasa ne kadar iyi olsa da. Dark N10 diğer kasaların yanın yaklaşamaz pek. Öne standart 2 fan alsanız yeterli aslında 30 liralık Arctic PWM fanlar.

Fan her türlü gerekiyor kasa ne kadar iyi olsa da. Dark N10 diğer kasaların yanın yaklaşamaz pek. Öne standart 2 fan alsanız yeterli aslında 30 liralık Arctic PWM fanlar.
teşekkürler o zaman 2 ye indi seçenekler. Performans bakımından ne dersiniz NZXT daha sade ve güzel gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…