Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #11 chiatte dedi: teşekkürler o zaman 2 ye indi seçenekler. Performans bakımından ne dersiniz NZXT daha sade ve güzel gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle ikiside üzmez açıkçası. Hava akışı için bir fikrim yok ama yabancı videolara bakın derim iyice araştırın.
chiatte dedi: teşekkürler o zaman 2 ye indi seçenekler. Performans bakımından ne dersiniz NZXT daha sade ve güzel gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle ikiside üzmez açıkçası. Hava akışı için bir fikrim yok ama yabancı videolara bakın derim iyice araştırın.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 26 Kasım 2018 #12 chiatte dedi: Dark N10 Pro - NZXT H500 -Phanteks 350X arasında kaldım bana ekstra fan masrafı yaptırmayıp default en iyi soğutmayla gelen hangisidir? Genişletmek için tıkla... N10 daha iyi soğutur ama malzeme kalitesi, montaj, bakım rahatlığı diğerlerinde daha iyidir. Hariçten fan her zaman alabilirsin ama kasa malzeme kalitesi, tasarımı kolaylıkla değiştirilemez.
chiatte dedi: Dark N10 Pro - NZXT H500 -Phanteks 350X arasında kaldım bana ekstra fan masrafı yaptırmayıp default en iyi soğutmayla gelen hangisidir? Genişletmek için tıkla... N10 daha iyi soğutur ama malzeme kalitesi, montaj, bakım rahatlığı diğerlerinde daha iyidir. Hariçten fan her zaman alabilirsin ama kasa malzeme kalitesi, tasarımı kolaylıkla değiştirilemez.