MSI X570-A PRO 1250 TL!

İyi bir X570 değil özellikle VRM olarak. Daha iyi alternatifler mevcut. Fiyatı bence daha bile düşük olmalı böylesine bir giriş seviyesi X570'e bu VRM'lere göre.
zaten iyi bir x570 i bu fiyatı bırak bunun 2 katı fiyatından daha pahalı bence f/p ürünü olabilir. o.c yapılmadan r5 5600 ile güzel işler çıkartabilir.

Sistemi toplarken 1-2 kere daha bu fiyatlara düşmüştü.

Çok iyi fiyat ama şu X570 ana kartlarda keşke fan muhabbeti olmasa. Eski kasamda 8 yıldır çalışan fanlar olsa da anakart üzerinde ki fan arıza çıkartmaya, bozulup ses yapmaya çok yatkınmış gibi geliyor.

Beni de korkutuyor. Benim fan 3300 RPM'de falan dönüyor. Ömrü çok uzun olmaz bence.

@perspektive

Peki bişey sormak istiyorum pci 4.0 kullanmasak sıcaklık sorunu yaşarmıyız yinede ? Mesela 4350g kullansam.

@hakanbey30 VRM'ler ısınıyor ancak 4350G ile çok sorun olacağını sanmam. Yine de B550 çipsete düşüp daha iyi VRM'li bir kart almak daha mantıklı olur gibi.

Anladım teşekkür ederim. Konu dışı olacak ama öğrenmek istediğim bir konu daha var yardımcı olursanız çok sevinirim. 980 Pro modelini illa 4.0 damı kullanabiliyoruz yoksa 3.0 dada kullanabilir miyiz? Kullanabiliyorsan 970 Evo Plus modelinden daha istikrarlı çalışır mı 3.0'da

Çalışma konusunda herhangibir sıkıntı olmaz ama 3.0 'da kullanacaksan parana yazık olur. 980 Pro; PCIe 3.0 ile geriye dönük uyum sağlar ve PCIe 3.0’ın iki katı veri aktarım hızı suar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…