MSI X570-A Pro sistem XMP açınca açılmıyor

Gaming sistem toplasak 9900K tercih ederdim ama workstation sistem olduğu için 3900X tercih ettim. İlk kez böyle bir sistem hazırladım kanser bir sorun. Rami 3200'de kullanamıyorum. İşlemci base hızında çalışıyor. Garip yani.
Hocam anakart ile işlemciyi garantiye bir yollayın işinizi garantiye alın ben şahsen öyle yaptım sebebi bir çok yabancı sitelerde Ryzen freezing yazarsan anlarsın. Biri 6 adet sistem kurdum 3 anakart sağlam 3 anakart bozuk çıktı super yazmış. Biri böyle donmalar açılmama gibi sorunlar yaşarken işlemci arızalı çıkmış değişmişler. Bu konular artıyor ve bu konulara yorum yapınca insanları linç ediyorlar hala savunuyorlar ve laf edince Intel fanboy diyorlar lakin evimde kullanamadığım bir AMD sistem daha doğrusu garantide yatıyor. Ne deyim geçmiş olsun dostum ben garantiyi çare gördüm inşallah isim çözülür çünkü başka bilgisayar alamam. Sizin işiniz umarım BIOS güncelleme ile geçer ve arkanıza yaşlanarak kullanırsınız sisteminizi.

Gaming sistem toplasak 9900K tercih ederdim ama workstation sistem olduğu için 3900X tercih ettim. İlk kez böyle bir sistem hazırladım kanser bir sorun. Rami 3200'de kullanamıyorum. İşlemci base hızında çalışıyor. Garip yani.
El ile değerleri rehberlerin yönlendirmesi ile birlikte değiştirip oc yapmayı dener misiniz?

ana kart msı ise yeni bios arayüzünde xmp nasıl açılıyor

Kırmızı ile işaretlediğim kısımdan açabilirsiniz. Bu anakart Ace modeli fakat XMP seçeneği X570-A Pro modelinde de bu şekilde. Arayüz aynı yani.

Dosya Ekleri

• xmp.jpg
    xmp.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 88
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı