MSI X570 Anakartlara Sıvı Soğutucu Hediyesi

Sonunda benim de bitti bekleyişim. Tam 51 Gün oldu. "İnceleme tamamlandı, lütfen gönderimi bekleyin." Diyor sonunda.

Çarşamba günü onaylanan ürünüm bugün elime ulaştı. Sanırım gönderimlere başladılar. Darısı sizlere.

7sinde yaptığım kayıt onaylanmış ancak her zaman kontrol ettiğim yerde kayıtlı ürün bulunamıyor yazıyor ama mailime onaylandı diye mesaj geldi bir sorun mu var acaba?

Düzenleme: Sitedede onaylandı gözüküyor umarım onaylanmayanlarınkide kısa sürede onaylanır.

Son düzenleme:
Benim de onaylandı bugün 8 iş günü sürdü onaylanması Eylül u bulur diyordum teşekkürler Msi x570 anakart Steam kod ve bununla 850 ye falan geldi adamsın

Ürünüm gelmiş, sitede onaylanmadan önce evime gelmiş haberim yok
Arkadaşlar ürün çok güzel ve çok beğendim. Fanların ve pompanın RGB' lerini anakartın JRGB portuna bağladım ve kumandayı devre dışı bıraktım. Bu sayede anakart üzerinden kontrol edilebiliyor. Pompanın anakart bağlantısını PUMP_FAN' a bağladım. Radyatörün üstündeki fanlarıda CPU_FAN'a bağladım. Bu arada pompa fanı DC, diğer iki fan ise PWM' dir. Eksi bir yanını söyleyeyim, radyatöre taktımız fanlar rpm değeri %50 ve sonrası hızlarda gayet sesli çalışıyor. Yani sesini duyabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz hafta onaylananlar içinden eline ulaşan var mı?

Benim ulaşmadı hala kargoya verilmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…